Anasayfa Haber Samsung Galaxy A52s Özellikleri Detaylandırıldı

Samsung Galaxy A52s Özellikleri Detaylandırıldı

Samsung Galaxy A52s özellikleri

Samsung Galaxy A52s özellikleri son paylaşılan raporlarla birlikte detaylandırıldı.

Hatırlayacağınız üzere daha önceden paylaşılan raporlarla birlikte Samsung Galaxy A52s’in fiyatı gözler önüne serilmişti. Tüm bu yaşananların ardından bugün de sektörün güvenilir isimlerinden biri olan Roland Quandt, Samsung Galaxy A52s özellikleri ile ilgili detaylı bir rapor yayınlandı.

Quandt tarafınca servis edilen bilgilerde söz konusu modelin daha önceki sızıntılarda olduğu gibi Snapdragon 778G işlemcinden güç alacağı söyleniyor. Bu işlemcinin de standart A52’lerde yer alan Snapdragon 750G‘ye yüzde 15‘e daha iyi bir performans sergilediği de belirtilmiş.

Bunun haricinde Quandt, yeni nesil telefonun Avrupa’da yalnızca 6 GB RAM ve 128 GB depolama seçeneğiyle birlikte satışa sunulacağını vurgularken, diğer bölgelerde de 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama seçeneğiyle satın alınabileceğini belirtmiş.

Aynı zamanda paylaşılan raporlarda ekran tarafında da bazı iyileştirmelere ev sahipliği yapacağı söylenen telefonun, 120Hz yenileme hızına sahip 6.5 inçlik Super AMOLED ekranın üzerine inşa edileceği ve 4.500 mAh kapasiteli bir bataryadan da güç alacağına dikkat çekiliyor. Bunun haricinde söz konusu telefonun 64 MP ana kameraya sahip dörtlü arka kamera kurulumuyla birlikte geleceği de paylaşılan bilgiler arasında.

Ayrıca servis edilen bilgilerde fiyat kısmına da değinilmiş. Yakın zaman içerisinde tanıtılacağı ön görülen telefonun 449 Euro‘dan başlayan etiket fiyatıyla Avrupa pazarına giriş yapacağı konuşuluyor.