Anasayfa Haber YouTube Premium Üyeleri, Stadia Pro’yu 3 Ay Bedava Kullanabilecek

YouTube Premium Üyeleri, Stadia Pro’yu 3 Ay Bedava Kullanabilecek

Google Stadia

Google, aylık abonelik ücreti 10 dolar olan Stadia Pro için üç aylık aboneliği YouTube Premium abonelerine ücretsiz olarak veriyor.

Google’ın Kasım 2019’da kullanıma açtığı video oyun platformu Stadia‘dan şimdiye kadar umduğunu bulduğunu söylemek pek mümkün değil. Şirket bundan dolayı, oyun sever kullanıcıları platformuna çekmek için zaman zaman çeşitli kampanyalar yapıyor. Örneğin teknoloji şirketi geçtiğimiz yıl Stadia Premiere Edition paketlerini YouTube Premium abonelerine ücretsiz olarak vermişti.

Şirket, GSMArena’nın paylaştığı yeni bir habere göre video oyun servisinin reklamını yapmak için yine benzer bir yola başvurdu. Haberde belirtilene göre, YouTube Premium aboneleri, normalde abonelik ücreti aylık 10 dolar olan Stadia Pro‘yu üç ay boyunca ücretsiz olarak kullanabilecekler. Bu kampanyadan bireysel, öğrenci ya da aile planına abone olan YouTube Premium kullanıcıları faydalanabilecekler. Hatta deneme aboneliğine sahip olan kullanıcılar da kampanyadan yararlanabilecek. Kampanyanın geçerli olduğu ülkeler ise şunlar:

  • Kuzey Amerika: ABD, Kanada
  • Avrupa: Fransa, Almanya, Macaristan, Hollanda, Norveç, Polonya, Romanya, İspanya

Kampanyaya katılmak için tek şart, yeni bir Stadia Pro kullanıcısı olmak. Yani halihazırda Stadia Pro kullanıcısı olan kişiler, bu kampanyadan istifade edemiyor. Ancak Stadia’nın yalnızca ücretsiz versiyonunu kullanan kişilerin kampanyadan yararlanmaları için bir engel bulunmamakta.

Bu arada Google’ın bu teklifinden yararlanmak için Ocak 2022’nin sonuna kadar hediyenin talep edilmesi, Şubat ayının sonuna kadar da Stadia Pro hesabının aktifleştirilmesi gerekiyor.