Anasayfa Makale TurkNet Gezgin İnternet Hizmetiyle İnternetiniz Her Adreste Yanınızda

TurkNet Gezgin İnternet Hizmetiyle İnternetiniz Her Adreste Yanınızda

turknet gezgin internet

TurkNet, hizmetini bir adım daha ileri götürerek size istediğiniz adreste mevcut aboneliğinize ek uygun fiyatlara internet hizmeti sunuyor. Bu ek internet hizmetinde de yine altyapınızın desteklediği en yüksek hızları sınırsız ve taahhütsüz olarak kullanıyorsunuz.

Kullanıcılar artık nerede olurlarsa olsunlar yüksek hızlı internete ihtiyaç duyuyor. Kullanılan internet hizmetleri tek bir adreste sizin ihtiyaçlarınızı karşılayabiliyorken, gittiğiniz farklı yerlerde mobil internetle idare edilmek zorunda kalınıyor. Eğer sürekli adres değiştiriyorsanız, hafta sonlarını yazlığınızda veya ailenizin yanında geçiriyorsanız bu mobil internet de yeterli gelmiyor. Artı bir internet hizmeti açtırıp yüksek ücretler de ödemeyi kullanıcılar istemiyor. Bu sebeple TurkNet’liler artık istediği adrese ek bir internet hizmeti açarak sadece +34,90 TL’ye bu hizmetten faydalanabilecek.

Gezgin İnternet nedir?

Gezgin İnternet, internet hizmetinizin bağlı olduğu adres dışında sıkça gittiğiniz adreslerde de mevcut aboneliğinize ek olarak açılan hizmetle internete bağlanmanızı sağlıyor. Ayrıca adresinizdeki mevcut hizmet kalitesinin aynısı sunulurken, fiyat avantajı da cabası oluyor. Bu hizmet sayesinde port bulma gibi ekstra işlemlerin bulunmaması dikkat çekiyor.

TurkNet’in Gezgin İnternet hizmetine abone olduktan sonra hiç beklemeden hizmetleriniz arasında geçiş yapabilirsiniz.

Neden Gezgin İnternet kullanmalısınız?

Gezgin İnternet hizmeti sürekli olarak adres değiştiren kullanıcılara yönelik, gittikleri adreste TurkNet hızını kullanmaya devam edebilsin diye tasarlanmış bir hizmet. Yeni bir internet hizmeti açıp yüksek ücretler ödemek veya boş port beklemek gibi dertleri ortadan kaldırıyor.

Gezgin İnternet ile birlikte iki veya daha fazla adresteki portlarınız sizin için saklanıyor. Böylece istediğiniz zaman aktif ederek kullanabiliyorsunuz. Ana hizmetiniz ve Gezgin İnternet hizmetiniz aynı anda aktif olamıyor. Hangi adreste bulunuyorsanız TurkNet Online İşlemler üzerinden geçiş işleminizi yapabilirsiniz. Bu işlemden sonra geçiş talebi ilettiğiniz adres aktif olurken diğer adreslerdeki hizmet 1 Mbps hıza düşürülüyor. Hizmetler arası geçiş işlemini ay içerisinde dört kere yapabiliyorsunuz.

Gezgin İnternet hizmetini kullanmak için en az 3 aydır TurkNet’li olmanız gerekiyor. Eğer 3 aydan daha uzun süredir aboneyseniz hemen TurkNet Online İşlemler üzerinden istediğiniz ikinci bir adrese Gezgin İnternet başvurusu yapabilirsiniz.

Gezgin İnternet aboneliği yaptıktan sonra aylık ana hizmetinizin faturası artı Gezgin İnternet hizmetinizin faturasını ödersiniz. Ayrıca sadece bir tane Gezgin İnternet hizmeti açmak zorunda değilsiniz. Birden fazla açabilirsiniz. Açılan her adres için ana hizmet faturanıza ek +34,90 TL eklenir. Gezgin İnternet ile alakalı tüm kontrolleri ve işlemleri de TurkNet Online İşlemler üzerinden yapabilirsiniz.

Özetlemek gerekirse;

  • İstediğiniz her adreste, maksimum hızda internetiniz olur
  • Mobil internet gibi verimsiz çözümlerle uğraşmazsınız
  • Başka abonelik açıp, taahhüt vermek ve yüksek fiyat ödemek zorunda kalmazsınız
  • Online İşlemler’den her şeyi zahmetsizce kontrol edebilirsiniz
  • Hizmetinizi farklı adreste kullanmak için iptal ya da nakil ettirmenize veya dondurmanıza gerek kalmaz

Gezgin İnternet hizmeti nerelerde kullanılabilir?

Gezgin İnternet hizmeti, internet altyapısının olduğu her adreste kullanılabiliyor. Hizmeti kullanacağınız adreslerin ne kadar hız desteklediğini görmek için altyapı sorgulama servisini kullanabilirsiniz.

Gezgin İnternet hizmetine nasıl başvurulur?

TurkNet’in sunduğu Gezgin İnternet hizmetine, Online İşlemler Merkezi üzerinden başvurabilirsiniz. 3 ay ve üzeri bir süredir TurkNet müşterisiyseniz, Online İşlemler Merkezi’ne girip yapıp hemen başvurunuzu yapabilirsiniz.

turknet online işlemler

Gezgin İnternet hizmeti, internet hizmetinin açıldığı her adres için ana hizmet faturanıza ek +34,90 TL ekler. Ayrıca diğer adreslerinizde modem ihtiyacınız varsa, yine TurkNet tarafından yüksek Wi-Fi performansı sunan, 1 gigabit’e kadar tüm hızları destekleyen modemi uygun ödeme yöntemleri ile sipariş edebilirsiniz.

TurkNet müşterisi değilim, nasıl TurkNet’li olabilirim?

Türkiye’nin başarılı internet servis sağlayıcılarından olan TurkNet, kullanıcılarına oturdukları yerden kolay ve zahmetsiz başvuru imkanı tanıyor. Bu noktada başvuru adımlarınızı da dijital olarak 3 adımda gerçekleştirebiliyor ve işlemleri Online İşlem Merkezi’nden takip edebiliyorsunuz. Bu sayede abonelik süreci anlık olarak Online İşlem Merkezi veya TurkNet Mobil Uygulaması üzerinden takip edilebiliyor.

Siz de hemen TurkNet’e başvurmak istiyorsanız, “3 Adımda Nasıl TurkNet’li Olurum?” rehberimizden faydalanabilirsiniz.

TURKNET LOGO


TurkNet sponsorluğunda Technopat okurlarına yararlı olması için hazırlanmıştır: https://www.technopat.net/turknet/ bölümünde internet odaklı yardımcı makalelerimizi bulabilirsiniz.

– Advertorial / Reklam –