Anasayfa Haber Samsung Galaxy S21 FE’nin 3D Modelleri Sızdırıldı

Samsung Galaxy S21 FE’nin 3D Modelleri Sızdırıldı

SamsungGalaxyS21FE

Samsung Galaxy S21 FE, muhtemelen Galaxy S21 serisindeki diğer modeller ile benzer tasarıma sahip olacak.

Samsung Galaxy S21 FE, yaklaşan lansmanından önce bir kez daha sızdırıldı. Telefon şimdi de tasarımını her açıdan sergileyen 360 derecelik görüntülerde karşımıza çıkıyor. Samsung Galaxy S21 FE, Galaxy S21 serisinin uygun fiyatlı üyesi olacak. Akıllı telefonun, fiyatı düşük tutmak için teknik özelliklerden ödün vermesi muhtemel. Ancak tasarım konusunda Galaxy S21 serisinden büyük farklar görünmüyor.

Ünlü tipster Evan Blass, Galaxy S21 FE’nin 360 derecelik görüntülerini kullanıcılara sunuyor. Akıllı telefon mavi, gri, yeşil, mor ve beyaz renklerde görülüyor. Telefonun arka bölümünde diğer Galaxy S21 modelleriyle aynı kamera modülü tasarımına sahip olması beklenmekte. Sızan görüntülerde görüldüğü gibi telefon, üçlü arka kamera kurulumu ve ön tarafında delikli düz ekran barındırıyor. Ekranı çevreleyen çerçeve ise çok ince. Hoparlör ızgarası, SIM kart yuvası ve USB Type-C bağlantı noktası alt kenarda, düğmeler ise sağ tarafta yer alıyor. Samsung Galaxy S21 FE’de ayrıca, muhtemelen bir ekran içi parmak izi sensörü de bulunacak.

GalaxyS21FE

Geçmişteki sızıntılar, Galaxy S21 FE’nin 120 Hz yenileme hızlı 6,4 inç AMOLED ekrana sahip olabileceğini gösteriyordu. Akıllı telefon, her ikisi de 45W ve 25W hızlı şarj özelliklerini destekliyor. Öyle ki, bu özellik ABD Federal İletişim Komisyonu (FCC) ve Çin’in 3C sertifikasyon web sitelerinde tespit edilmişti. Telefonun kaputunun altında Qualcomm Snapdragon 888 SoC ve 8GB RAM bulunuyor. Bu bilgiye de Geekbench listesinden ulaşabiliyoruz. Ortaya çıkan başka bir rapor ise telefonun 4.500 mAh batarya barındıracağını ortaya çıkarmıştı.

Son olarak Samsung’un henüz Galaxy S21 FE’yi resmi olarak duyurmadığını belirtelim.