Anasayfa Haber Apple, Bu Yıl 60 Milyon iPad Satmayı Hedefliyor

Apple, Bu Yıl 60 Milyon iPad Satmayı Hedefliyor

60 Milyon iPad

Apple tarafından bu yıl içerisinde 60 milyon iPad tablet satılmasının beklendiği ileri sürüldü.

Son haberler, Apple’ın bu yıl popüler tablet serisinden yaklaşık 60 milyon adet sevk etmesinin beklendiğini ortaya koydu. Bilgi, şirketin iPad gönderilerinin Covid-19 pandemisinden sonra toplanmaya başlamasından bir yıl sonra geldi.

DigiTimes’ın haberine göre, Apple’ın 2021 yılında 60 milyon adet iPad göndermesi bekleniyor. Bu haber, şirketin gelecek ay 9. nesil iPad’lerini piyasaya sürmeye hazırlanırken geldi. Ayrıca, iPhone üreticisinin tabletleri, geçen yılki ivmesini ileriye taşıyan 2021’e kadar hala güçlü satışlar görüyor. 2020’de markanın iPad satışları her üç ayda bir artarak yıllık yüzde 79 gibi büyük bir artış gösterdi.

Şimdi, yaklaşan 9. nesil iPad tabletlerin önümüzdeki ay küçük değişikliklerle gelmesi bekleniyor. İlginç bir şekilde, bu yıl sevk edilen 60 milyon Apple tabletinin bir kısmı, görünüşe göre serinin ilk lansmanından bu yana gördüğü en büyük yeniden tasarımlardan biriyle gelecek olan 2021 iPad mini‘yi içeriyor. Yeni iPad mini’nin daha ince çerçeveler ve fırçalanmış alüminyum arka panel ile iPad Pro’ya benzer bir tasarıma sahip olabileceği bildiriliyor. Ek olarak, Touch ID’nin de güç düğmesine entegre edilmesi bekleniyor.