Anasayfa Haber Battlefield 2042 Hileleri, Lansmandan Önce Ortaya Çıktı

Battlefield 2042 Hileleri, Lansmandan Önce Ortaya Çıktı

Battlefield 2042 hikaye modu

Battlefield 2042 için tasarlanan hile yazılımları, oyunun lansmanından iki ay önce satışa sunuldu.

9 Haziran günü resmi olarak duyurulan ve 22 Ekim’de piyasaya sürülmesi planlanan Battlefield 2042, hilecilerin istilasına uğramış gibi görünüyor. CharlieIntel sitesi tarafından yapılan habere göre, IWantCheats adlı bir web sitesi şu anda Aimbot ve Cheat Radar da dahil olmak üzere yaklaşmakta olan nişancı oyunu için bir dizi hileyi ortaya çıkardığını iddia ediyor.

Hileyi oluşturan web sitesi, 1.2 milyondan fazla kayıtlı kullanıcıya sahip olduğunu iddia etmekte. Bununla birlikte, güvenlik ve tespit edilemezlik kriterlerine oldukça önem verdiğini belirtiyor. Böylelikle site, kayıtlı olan 1,2 milyon kullanıcının hiçbirinin daha önce Battlefield oyunlarından yasaklanmadığını da iddia ediyor.

Hilecilerin gözlerini Battlefield 2042’ye dikmeleri pek de şaşırtıcı değil. Call of Duty: Warzone gibi rakipler, piyasaya sürüldüğü tarihten bu yana hileciler tarafından tamamen kuşatılmış durumda. Bunun üzerine Activison, teorik olarak herhangi bir oyunda ve herhangi bir platformda çalışabiliyor olan sözde tespit edilemeyen aimbot tarzı hileleri ortadan kaldırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Battlefield2042Hile

IWantCheats adlı site, oyuncunun düşman ölünceye kadar hedefe kilitli kalmasını ve anında düşmanı öldürmesini sağlayan aimbot ve oyun içi radarda düşmanların yerlerini gösteren Cheat Radar hilelerini açıkça tanıtıyor. Bunun yanı sıra, her oyuncunun adını gösteren ve oyuncuların ne kadar uzakta olduğunu belirten bir başka hile de mevcut. Ancak Battlefield 2042, Apex Legends gibi oyunlarda bulunan hile önleme yazılımını kullanacağı için hilecileri yakalama umudu da bulunuyor.

Son olarak Battlefield 2042’nin, 22 Ekim’de PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S için piyasaya sürüleceğini belirtelim.