Anasayfa Haber Dying Light 2 için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

Dying Light 2 için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

Yeni Dying Light 2 oynanış videosu

Gamescom Xbox etkinliği sırasında Dying Light 2 için yeni bir oynanış videosu yayınlandı.

Son zamanların en çok beklenen oyunlarından biri olan Dying Light 2, birçok oyunsever tarafından merak ediliyor. Aralık ayında oyuncularla bir araya gelecek oyun için heyecanlı geri sayım devam ederken, yayıncı Techland Publishing, Gamescom Xbox etkinliği sırasında yeni bir Dying Light 2 oynanış videosu yayınladı.

Bildiğiniz üzere DL2, ilk oyunda yaşanan olayların 20 yıl sonrasını ele alacak. Aiden Caldwell isimli bir karakteri canlandıracağımız yapımda birbirinden zorlu zombilere karşı yeniden hayatta kalmaya çalışacağız.

Bunun haricinde yapılan açıklamada DL2’nin ilk oyuna kıyasla çok daha fazla parkur mekaniğine ev sahipliği yapacağı da söylendi. Böylece oynanış bakımından oldukça keyifli bir yapımla karşımıza çıkmaya hazırlanan Techland, aynı zamana serinin yeni oyununda daha yüksek binaların da yer alacağını belirtiyor.

Dying Light 2, RTX ve DLSS Desteğine Sahip Olacak

Aynı zamanda NVIDIA cephesinden de Dying Light 2 ile ilgili önemli bir açıklama geldi. Gamescom fuarında söz alan şirket, DL2’nin DLSS’nin Ray Tracing (Işın İzleme) desteğine sahip olacağını müjdeledi.

Dying Light 2 Çıkış Tarihi

Oyuncular tarafından dört gözle beklenen Dying Light 2, 7 Aralık 2021 tarihinde PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One ve PC için çıkışını gerçekleştirecek.