Anasayfa Haber Final Fantasy IV Pixel Remaster, PC ve Mobile Geliyor

Final Fantasy IV Pixel Remaster, PC ve Mobile Geliyor

Final Fantasy IV Pixel Remaster

Final Fantasy IV Pixel Remaster Steam, iOS ve Android için çıkış yapmaya hazırlanıyor.

Square Enix, E3 2021 etkinliğinde ilk altı Final Fantasy oyunu için “Pixel Remasters” adını verdiği oyunu duyurmuştu. İlk üç Pixel Remasters daha sonra Temmuz ayının sonunda piyasaya sürüldü ve son üçünün daha sonraki bir tarihte geleceği söylendi. Square Enix son olarak PC ve mobil cihazlar için Final Fantasy IV Pixel Remaster ile çıktığı için son üç Pixel Remaster’ı tek tek yayınlamayı planlıyor gibi görünüyor.

Şirket, Final Fantasy 4’ün 8 Eylül tarihinde Steam ve mobil cihazlarda çıkış yapacağını açıkladı. PC’de Final Fantasy IV 90 TL’ye mal olacak ancak oyunun piyasaya sürülmesinden sonraki ilk iki hafta içinde ön sipariş verenler için fiyat yüzde 20 indirimle yaklaşık 72 TL’ye düşecek. Ayrıca oyundan üç remiks şarkı ve iki duvar kağıdı içeren bir film müziği alacaksınız.

Her oyundaki piksel grafikler de yeniden düzenlenmiş durumda ve oldukça başarılılar. Final Fantasy 4 ekran görüntüleri, Square Enix’in bu oyunda da sağlam bir iş çıkardığının göstergesi. Tabii ki tam oyunu görmek de şart.

Şu anda Final Fantasy V veya Final Fantasy VI için henüz bir çıkış tarihi yok ancak her iki oyunun Steam listelemeleri bu yıl içinde çıkacaklarını söylüyor.

Bu arada Final Fantasy 7 Remake Intergrade incelememize de bir göz atabilirsiniz.