Anasayfa Haber Corsair VENGEANCE RGB RT ve RS DDR4 Bellekler Duyuruldu

Corsair VENGEANCE RGB RT ve RS DDR4 Bellekler Duyuruldu

Corsair VENGEANCE RGB RT ve Corsair VENGEANCE RGB RS

Corsair, VENGEANCE DDR4 bellek ailesine 2 yeni üye kattı; Corsair VENGEANCE RGB RT ve Corsair VENGEANCE RGB RS.

Donanım üreticisi Corsair, VENGEANCE bellek ailesine 2 yeni DDR4 model ekledi. Corsair VENGEANCE RGB RT ve Corsair VENGEANCE RGB RS olarak adlandırılan modeller, DDR4 4600 MHz’e kadar hızlar sunuyor.

CORSAIR VENGEANCE RGB RT ve CORSAIR VENGEANCE RGB RS

Şirketin yeni VENGEANCE RGB RT serisi 256 GB’a kadar kitlerle 4600 MHz’e kadar hızlar sunuyor. Corsair VENGEANCE RGB RS serisinde ise 128 GB’a kadar kitlerle 3600 MHz’e kadar hızlar sunulacak.

AMD DDR4 anakartlar için özel olarak optimize edilen VENGEANCE RGB RT, düşük yanıt süresi ve maksimum bant genişliğini hedefliyor. On adet adreslenebilir RGB LED bulunduran bellekler, koyu gri ve beyaz renk çeşitleri ile satışa çıkacak. Ayrıca her iki model de alüminyum ısı yayıcı ile belleklerin ürettiği ısıyı hızlı bir şekilde uzaklaştırmayı amaçlıyor.

CORSAIR VENGEANCE RGB RT ve CORSAIR VENGEANCE RGB RS

VENGEANCE RGB RT modelleri ayrıca uyumlu AMD anakartlara takıldığında, herhangi bir BIOS ayarı istemeden optimum hızda çalışıyor. VENGEANCE RGB RS modelleri ise hem AMD hem de Intel için optimize edilmiş ayarları sunuyor.

Son olarak, Corsair’in özel bir PCB üzerine inşa ettiği bellekleri için overclock konusunda iddialı olduğunu belirtelim.