Anasayfa Haber Battlefield Mobile Beta Android Cihazlara Geliyor

Battlefield Mobile Beta Android Cihazlara Geliyor

Battlefield Mobile Beta

Battlefield Mobile beta bazı bölgelerde test edilmeye başlanıyor.

Nisan ayından bu yana Electronic Arts (EA)’ın 2022 yılında piyasaya sürmeyi planladığı popüler Battlefield oyunlarının bağımsız bir mobil versiyonu üzerinde çalıştığı biliniyor. Son olarak yayıncı, yaklaşmakta olan Battlefield Mobile beta ile ilgili yeni ayrıntıları paylaştı.

EA, bu sonbaharda Endonezya ve Filipinler’de Android cihazlara sahip oyuncuları içeren bir dizi daha küçük oyun testi ile Battlefield Mobile beta testine başlamayı planlıyor. Test etmeye devam ettikçe, bu testlerin boyutunun genişletileceği ve yeni bölgeler ekleneceğinin de altı çiziliyor.

İlk beta testinde sadece Grand Bazaar adlı tek bir harita ve serinin imzası olan Conquest oyun modu yer alacak. EA, Battlefield Mobile’ın 2022 çıkış tarihine yaklaştıkça diğer haritalar ve modlar hakkında daha fazla ayrıntı paylaşmaya söz verdi. Bu arada şirket, oyunun yalnızca kozmetik öğeleri içerecek, oynaması ücretsiz bir oyun olacağını doğruladı. Bunlardan bazılarını isteğe bağlı sezonluk savaş geçişleriyle de kazanabileceksiniz. Bu arada Battlefield Mobile, mobil cihazlar için özel olarak oluşturulduğundan Battlefield serisinin herhangi bir konsol veya PC sürümü arasında çapraz oynamayı desteklemeyecek.

Endonezya veya Filipinler’de yaşayanlar, yaklaşan beta testleri hakkında daha fazla bilgi almak için Google Play Store üzerinden ön kayıt yaptırabiliyor.

Diğer taraftan Battlefield 2042 beta sistem gereksinimleri de açıklanmıştı.