Anasayfa Haber Microsoft Flight Simulator Top Gun: Maverick Genişlemesi Gecikecek

Microsoft Flight Simulator Top Gun: Maverick Genişlemesi Gecikecek

Microsoft Flight Simulator Top Gun

Microsoft Flight Simulator Top Gun: Maverick genişlemesinin gelişi için oyuncular daha uzunca bir süre bekleyecek.

Geliştirici Asobo Studio, Microsoft Flight Simulator için bir Top Gun: Maverick genişlemesi geldiğini açıkladı. Top Gun: Maverick ise orijinal filmden 30 yılı geçkin bir süre sonra geçen ve yine Tom Cruise’un başrolde olduğu bir Paramount Pictures filmi. Genişlemenin filmle aynı zamana denk gelmesi için 2021’de gelmesi bekleniyordu ancak her ikisi de de maalesef gecikecek.

Top Gun: Maverick, Mayıs 2022’de beyazperdede boy gösterecek ve bu durumda genişleme de aynı şekilde gelecek yıla kalmış durumda. Asobo Studio’nun genişlemeyi her zaman filmle birlikte yayınlamayı planladığının da altı çiziliyor. Ekip, şu şekilde bir açıklama paylaştı:

“Paramount Pictures kısa süre önce Top Gun: Maverick’in çıkış tarihini 27 Mayıs 2022 Anma Günü hafta sonu olarak değiştirdi. Daha önce duyurduğumuz gibi oyun Windows 10 PC, Steam, Xbox Series X|S için Microsoft Flight Simulator Top Gun: Maverick genişlemesi ve Xbox Game Pass filmle birlikte piyasaya sürülecek. Gelecekte daha fazla bilgi paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.”

Bu anlamda film ve genişleme ciddi bir gecikme yaşamış durumda. Beklerken Microsoft Flight Simulator’ı Xbox Series X|S ve PC’de Xbox Game Pass üzerinden oynayabilir veya 59,99 dolardan başlayan fiyatlarla Microsoft Store’dan satın alabilirsiniz.