Anasayfa Haber Horizon Forbidden West İçin PS5 Yükseltmesi Mümkün Olacak

Horizon Forbidden West İçin PS5 Yükseltmesi Mümkün Olacak

Horizon Forbidden West PS5 Yükseltmesi

PS4 için Horizon Forbidden West alan oyuncular, PS5 yükseltmesi yapabilecek.

Sony, aldığı ciddi eleştiriler sonrasında Horizon Forbidden West PS5 yükseltmesi konusundaki kararını değiştirmek zorunda kaldı. Daha önce PS4’ten PS5’e yükseltme olmayacağını açıklayan şirket şimdi ücretsiz yükseltme sunmayı planlıyor

Sony Interactive Entertainment başkanı ve CEO’su Jim Ryan, “Ön sipariş başlangıcında onayladığımız tekliflerin hedefi kaçırdığı çok açık. Pandeminin derin etkisi Forbidden West’i başlangıçta öngördüğümüz lansman döneminden dışarı iterken, teklifimizin arkasında duracağız: PlayStation 4’te Horizon Forbidden West’i satın alan oyuncular PlayStation 5 sürümüne ücretsiz olarak yükseltebilecekler.” dedi.

Sony başlangıçta Horizon Forbidden West’in PS4 oyuncularını Forbidden West’in hem PS4 hem de PS5 sürümlerine erişmek için 789 TL olan Digital Deluxe sürümünü, 199,99 dolarlık Collector’s sürümünü veya 259,99 dolarlık Regalla sürümünü satın almaya zorlamayı planlamıştı.

Sony ayrıca, PlayStation birinci taraf özel çapraz nesil oyunlarının hem dijital hem de fiziksel sürümleri için 10 dolarlık bir dijital yükseltme seçeneği taahhüt ediyor. Bu, bir sonraki God of War, Gran Turismo 7 ve diğer Sony birinci taraf çapraz nesil oyunlarının PS5 sürümüne geçmek isteyen PS4 oyuncuları için 10 dolarlık dijital yükseltme seçeneğine sahip olacağı anlamına geliyor.