Anasayfa Haber Alan Wake Remastered Onaylandı

Alan Wake Remastered Onaylandı

Alan Wake Remastered

Remedy Entertainment, Alan Wake Remastered oyununun varlığını onayladı.

Birçok sızıntının ardından Remedy Entertainment tarafından Alan Wake Remastered resmi olarak onaylandı. Orijinali Microsoft platformuna özel gerilim oyununun bu sürümü Epic Games tarafından yayınlanacak ve çok platformlu bir sürüm olacak. Bu arada ilginç bir şekilde yeniden yapım duyurusu, Remedy Kreatif Direktörü Sam Lake’in Alan Wake hayran web sitesindeki bir gönderisiyle geldi.

Alan Wake Remastered, pakette The Signal ve The Writer genişletmelerini ve ayrıca Sam Lake’den geliştirici yorumlarını içerecek. Henüz ışın izleme gibi belirli grafik yükseltmeleri onaylanmazken, oyuncuların yeni sürümden bekleyebilecekleri stilistik ve görsel değişiklikler Lake tarafından detaylandırıldı: “Alan Wake Remastered, yıllar önce aşık olduğunuz orijinal deneyimdir. Bunu değiştirmek istemedik. Ancak Alan Wake’in karakter modeli ve sinematikler de dahil olmak üzere her yerde görseller, bazı yeni nesil yükseltmelerle güncellendi ve geliştirildi.”

Remedy, şu anda çok oyunculu Control spin-off’u da dahil olmak üzere bağlantılı oyun evrenini daha da genişletmek için birçok yeni proje üzerinde çalışıyor. Epic Games, geçen yıl geliştiricinin ortağı olarak duyuruldu, bu nedenle yeniden yapımın mağazasına özel olması bekleniyor. Ayrıca, orijinal sürümler yalnızca Xbox 360 ve Windows için olduğundan, Alan Wake ilk kez PlayStation platformlarında da mevcut olacak. Orijinalin Xbox One ve Xbox Series X|S sistemlerinde ve geriye dönük uyumlulukla oynanabileceğini hatırlatalım.

Şu an için sadece 2021 sonbaharında bir lansman tarihi verilirken herhangi bir fiyatlandırma detayı açıklanmadı.

Diğer taraftan aynı geliştirici tarafından 2019 yılında piyasaya sürülen Control, Alan Wake ile aynı doğaüstü evrende.