Anasayfa Haber Logitech, Yeni Bağlantı İstasyonu Logi Dock’u Duyurdu

Logitech, Yeni Bağlantı İstasyonu Logi Dock’u Duyurdu

Logi Dock

Her şeyi bir arada sunan Logi Dock iş akışınızı geliştirmek için geliyor.

Logitech, birden çok bağlantı noktası ve hatta yerleşik bir hoparlör ile iş akışınızı geliştirme hedefindeki hepsi bir arada bir dock olan Logi Dock adlı yeni bir ürününü duyurdu. Aksesuar, kurulumlarını uzaktan ve hatta ofiste çalışmak için optimize etmesi gereken kullanıcıları hedefliyor.

Şirkete göre Logi Dock, herkesin ihtiyaç duyduğu her şeyi yapmak için ideal bir kurulumu olmadığı için evden çalışanlar düşünülerek oluşturuldu. Kullanıcılar ürün sayesinde, bilgisayar bağlantılarını genişletmek ve ayrıca iyi hoparlörler ve mikrofonlarla sesli konferanslara katılmak için tek bir üründe çözümler bulmuş olacak.

Küçük bir bilgisayara benzeyen Logi Dock’ta üç adet USB-C bağlantı noktası, iki adet USB-A bağlantı noktası, DisplayPort, HDMI, Bluetooth bağlantısı ve bir Kensington Güvenlik Yuvası bulunuyor. İki adede kadar harici monitörü destekleyen Logi Dock, tümü bilgisayarınıza bağlı tek bir kabloyla 100 W’a kadar bir dizüstü bilgisayarı şarj edebilecek nitelikte.

Dock, bir arama sırasında kamera ve mikrofonu etkinleştirmek veya devre dışı bırakmak için ses kontrol düğmeleri ve hatta üstte gizlilik kısayolları ile birlikte geliyor. Logitech, yerleşik hoparlörlerin yüksek kaliteli ses sağladığını ve mikrofonların yalnızca sesinize odaklanmak için gürültü engelleme özelliğine sahip olduğunu ifade ediyor.

Ürün için her şey sezgisel olarak çalışacak şekilde tasarlanmış. Bu nedenle herhangi bir özel yazılıma ihtiyaç duyulmuyor. Logi Dock uygulamasını yüklerseniz ışık tabanlı bildirimler alabiliyor ve hatta üründen bir arama başlatmak için takviminize entegre edebiliyorsunuz. Aksesuar hem macOS hem de Windows ile çalışıyor ve Google Meet, Microsoft Teams ve Zoom gibi uygulamalarla tamamen uyumlu.

Logi Dock, bu yıl içinde dünya genelinde 399 dolar fiyatla satışa sunulacak. Müşteriler grafit ve beyaz renklerde sipariş edebilecekler.