Anasayfa Haber God of War: Ragnarok Oynanış Fragmanı Yayınlandı

God of War: Ragnarok Oynanış Fragmanı Yayınlandı

God of War: Ragnarok Oynanış

Kratos, God of War: Ragnarok oynanış fragmanında yine oldukça formda gözüküyor.

Sony, PlayStation Showcase 2021 etkinliği sırasında en çok beklenen oyunlardan birisi olan God of War: Ragnarok için bir oynanış fragmanı yayınladı. Kratos ve Atreus arasındaki gerilim oldukça yüksek görünüyor ve Freya ile Thor ilk oyunda yaşanan olaylar nedeniyle onları yalnız bırakmayacak.

Atreus’un umutsuzca meraklı olduğu ve çoğu genç gibi onun da her şeyden çok kim olduğunu anlamak istediği ifade ediliyor. Loki’nin yaklaşan çatışmadaki rolünün gizemi, Atreus’un bırakamayacağı bir şey olacak. Atreus aynı zamanda, Dokuz Diyar’ı yok eden çatışmalara seyirci kalmak ve hiçbir şey yapmamak da istemiyor. Hala geçmişteki hatalarının bilgisini taşıyan Kratos ise Atreus’u tanrılarla olan çatışmasından öğrendiği kanlı derslerden kurtarmak istiyor. Her şeyden önce oğlunu güvende tutmak istiyor ve Baldur’la yüzleşmeleri, Aesir ile daha fazla karışıklıktan yalnızca trajedinin geleceği inancını doğruluyor. Hikayenin buradan nereye gideceği ise belli değil ancak yol boyunca maceranın birçok olaya gebe olduğu açık.

Görseller, God of War’ın yeni hikayesinde elde ettiğimize benzer görünse de daha rafine. Ortamlar ayrıca daha vahşi ve çevik düşmanlarla birlikte daha büyük görünüyor. Kratos’un kurtların çektiği bir kızağı kullanıyor olması da dikkat çekici. God of War: Ragnorak muhtemelen PlayStation 5’te saniyede 60 kare hızında çalışacak.

PlayStation Blog’a göre, devam oyununda Asgard da dahil olmak üzere yeni yerlere seyahat edebileceksiniz. Mevcut alemler ayrıca sırlarla dolu yeni konumlara sahip olacak.