Anasayfa Haber Gran Turismo 7 Çıkış Tarihi Belli Oldu

Gran Turismo 7 Çıkış Tarihi Belli Oldu

Gran Turismo 7 Çıkış Tarihi

Gran Turismo 7 çıkış tarihi yeni bir fragman ile duyuruldu.

Popüler sürüş simülatörü Gran Turismo 7, PlayStation Showcase 2021 etkinliğinde oyuncuları heyecanlandıran bir başka oyun oldu. Işın izleme teknolojisinin oldukça göze çarptığı yeni fragmanda deneyimlenebilecek çeşitli modlar da gösteriliyor. Bu arada Gran Turismo 7 çıkış tarihi de 4 Mart 2022 olarak paylaşılmış durumda.

Fragmana bakılırsa oyuncular, arabalarını Gran Turismo 7’nin fotoğraf modunda bolca çekebilecek. Kişiselleştirme seçeneklerinin de aşırı detaylandığını söyleyebiliriz. Ek olarak, harita simgeleri ve ilgi çekici noktalara sahip bir açık dünya karşımıza çıkıyor.

Gran Turismo 7, Gran Turismo serisinin 9 yıl sonra gelen en yeni oyunu. Oyun aynı zamanda 2017’deki Gran Turismo Sport’tan bu yana piyasaya sürülen ilk oyun olacak. Oyunun başlangıçta 2021’de piyasaya sürülmesi planlanıyordu. Ancak tarih 4 Mart 2022’ye ertelendi.

PlayStation Blog‘a göre oyun ayrıca PlayStation 4 ve PlayStation 4 Pro konsolları için de satışa sunulacak. Sony, daha sonra PlayStation 5 sürümüne geçmek isteyenler için 10 dolarlık bir yükseltme yolu sunacak. Bu anlamda Horizon Forbidden West’teki gibi bir politika uygulanacağını söyleyebiliriz.