Anasayfa Haber Star Wars: Knights of the Old Republic Remake Duyuruldu

Star Wars: Knights of the Old Republic Remake Duyuruldu

Star Wars: Knights of the Old Republic Remake

Star Wars: Knights of the Old Republic Remake, PC ve PS5 için geliştirme aşamasında.

Sony tarafından PlayStation Showcase 2021 sırasında duyurulan bir diğer oyun da PlayStation 5 ve PC için Star Wars: Knights of the Old Republic Remake oldu. Oyun beklentilerin aksine orijinal geliştirici BioWare yerine Aspyr ile ortaklaşa yapılıyor.

Star Wars: Knights of the Old Republic, filmlerdeki olaylardan çok önce geçiyor. Oyunun açıklaması şu şekilde: “Galaktik İmparatorluk’tan dört bin yıl önce yüzlerce Jedi Şövalyesi, acımasız Sith’e karşı savaşta düştü. Sen Jedi düzeninin son umudusun. Cumhuriyeti kurtarma görevinde Güç’ün müthiş gücünde ustalaşabilir misin? Yoksa karanlık tarafın cazibesine mi düşeceksin? Kahraman ya da kötü adam, kurtarıcı ya da fatih… tek başına tüm galaksinin kaderini belirleyeceksin! Benzersiz karakterler, yaratıklar, araçlar ve gezegenlerle epik bir Star Wars rol yapma deneyimi sunuyor. 40’tan fazla farklı güçle Güç’ü kullanmayı öğrenin, ayrıca kendi Işın Kılıcınızı yapın. Tatooine ve Kashyyyk’in Wookiee anavatanı da dahil olmak üzere ikonik Star Wars konumlarında maceraya atıl. Twi’leks, Droids ve Wookiees dahil olmak üzere dokuz özelleştirilebilir karakter arasından partinizi seçin. Kendi yıldız geminiz Ebon Hawk ile yedi devasa dünyaya seyahat edin.”

Star Wars: Knights of the Old Republic, piyasadaki en iyi eski oyunlardan birisi ve PlayStation Blog’a göre yeniden yapım henüz geliştirme aşamasında. Bu anlamda oyun çıkana kadar birkaç yıl geçecek gibi gözüküyor.

Star Wars: Knights of the Old Republic’i oynamayanlar oyunu Microsoft Store‘da Xbox One X Enhanced olarak 30 TL karşılığında satın alınabilir. Ayrıca oyunu Android ve iOS dahil olmak üzere bir dizi cihazda çıktığı için seçtiğiniz platformdan da satın alabilirsiniz.