Anasayfa Haber Uncharted: Legacy of Thieves Collection, PS5 ve PC’ye Geliyor

Uncharted: Legacy of Thieves Collection, PS5 ve PC’ye Geliyor

Uncharted: Legacy of Thieves Collection

PlayStation Showcase 2021 etkinliğinde duyurulan Uncharted: Legacy of Thieves Collection, PS5 ve PC için çıkacak.

Sony, PlayStation Showcase 2021 etkinliğinde Uncharted: Legacy of Thieves Collection oyununun hem PC hem de PlayStation 5 için geleceğini duyurdu. Oyun paketi içerisinde hem Uncharted 4: A Thief’s End hem de Uncharted: The Lost Legacy yer alırken her iki oyun da yenilenmiş olarak oyuncuların karşısına çıkacak.

Oyuncuların bu yeniden yapımlarda ne tür yükseltmeler bekleyebileceği konusunda herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Fragmanda görüldüğü gibi grafiklerde bir gelişme olduğu ise gözlerden kaçmıyor. İki oyunda ışın izleme gibi teknolojiler uygulanabileceğini tahmin edebiliriz.

Uncharted 4, Kaptan Avery’nin uzun süredir kayıp hazinesini arayan Nathan Drake’i yeni bir maceraya sokuyor. The Lost Legacy ise Uncharted 4’ten bağımsız bir genişleme. Burada oyuncular, Nadine Ross ile Hindistan’ın sıradağlarında Ganesh’in Tusk’unu avlayan Chloe Frazer rolünü üstlenecek.

Iron Galaxy, bu koleksiyonun PC’ye aktarımını üstleniyor. Oyun, Horizon: Zero Dawn ve Days Gone’dan sonra PC’ye özel üçüncü PlayStation oyunu olarak sayılıyor. Ne yazık ki, orijinal Uncharted oyunları, en azından şimdilik PC tarafında hala eksik. Bu anlamda PC oyuncularının seriyle geçmişinden kopuk bir başlangıç yapacağını söylemeliyiz.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection, 2022 yılının başlarında PS5 ve PC platformlarına gelirken PS5 için lansmanın biraz daha erken yapılacağı ifade ediliyor.