Anasayfa Haber iPhone 13 Pro Max Fiyatı ve Özellikleri

iPhone 13 Pro Max Fiyatı ve Özellikleri

iPhone 13 Pro Max Özellikleri

iPhone 13 Pro Max fiyatı ve özellikleri sonunda resmen duyuruldu.

Apple California Streaming etkinliği ile iPhone 13 serisinin en büyük üyesi de sonunda gün ışığına çıktı. Peki, iPhone 13 Pro Max özellikleri ve fiyatı nasıl?

iPhone 13 Pro Max Özellikleri

iPhone 13 özellikleri ile serinin en üst modeli olarak karşımıza çıkıyor. 6.7 inç Super Retina XDR OLED ekrana sahip olan model, HDR10 ve Dolby Vision desteğine ve ProMotion 120 Hz tazeleme oranına da sahip. Ekranın çizilmeye dayanıklı seramik cam ve oleofobik kaplama ile korunduğunu da belirtelim. Ekran çentiği de artık eskiye nazaran yüzde 20 daha küçük boyutta.

iPhone 13 Pro Max tamamen yeni telefoto, ultra geniş ve geniş kameraya sahip bir kamera sistemine sahip. Ayrıca 3x optik yakınlaştırma, 2 xoptik uzaklaştırma, 6x optik zoom sağlanıyor. 2 cm mesafeden makro çekim de cihazın yeniliklerinden ve tüm kameralar Gece Modu desteğine sahip. Fotoğraf Stilleri, kişisel tercihlerinizi gerçek zamanlı düzenlemelere dönüştürüyor. Çekimden önce seçebileceğiniz dört varsayılan stil Bulunuyor. Bunlar zengin kontrast, canlı, vb. Ardından tonu ve sıcaklığı daha da özelleştirebiliyorsunuz. Stiller, sahneler ve konu türleri arasında çalışıyor ve her seferinde tanımlamanız da gerekmiyor.

Video tarafında ise tamamen Sinematik Mod harika çekimler yapılmasına ve odağın gerçek zamanlı olarak değiştirilmesine olanak sağlıyor. ProRes video özelliği ise bu yılın sonlarında gelecek ve daha verimli kodlama sağlayacak. ProRes ile doğrudan kamera uygulamasında 4K ve 30 FPS’ye kadar kayıt yapılabilecek.

Depolama seçenekleri arasında ise 128 GB, 256 GB, 512 GB ve 1 TB yer alıyor. Batarya süresi ise iPhone 12 Pro’dan 2.5 saat daha uzun olarak veriliyor.

iPhone 13 Pro Max Fiyatı

iPhone 13 Pro Max fiyatı da etkinlik ile netleşti. Buna göre cihaz 1.099 dolardan başlayan bir fiyat etiketi taşıyor.