Anasayfa Makale TurkNet ile Dijital Müşteri Deneyimi

TurkNet ile Dijital Müşteri Deneyimi

TURKNET LOGO

TurkNet, başvuru sürecinden iptal sürecine, müşteri desteğinden tarife işlemlerine kadar her işlem için dijital bir müşteri deneyimi sunuyor.

Türkiye’nin önde gelen internet servis sağlayıcılarından olan TurkNet, başvuru ve iptal, tarife ve fatura gibi tüm işlemleri müşterilerine dijital olarak sunuyor.

Kolay ve dijital başvuru süreci

TurkNet, kullanıcılarına oturdukları yerden kolay ve zahmetsiz başvuru imkanı tanıyor. Bu noktada online başvurunuzu da dijital olarak 3 adımda gerçekleştirebiliyor ve işlemleri Online İşlem Merkezi’nden takip edebiliyorsunuz. Bu sayede abonelik süreci anlık olarak Online İşlem Merkezi veya TurkNet Mobil Uygulaması üzerinden takip edilebiliyor. Yani oturduğunuz yerden akıllı telefonunuz veya bilgisayarınızdan başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Peki tüm bu aşamalar nasıl gerçekleştiriliyor?

  1. Başvuru sonrası belgeleri hazırlama: İnternet sitesi üzerinden veya 0850 288 80 81 numaralı telefon üzerinden ilk başvurunuzu yapın.
  2. Hat tahsisi ve farklı operatörlerden geçiş: Kullanılacak altyapı ve tarifeye göre hat tahsisi ve farklı internet servis sağlayıcılardan geçiş işlemleri.
  3. İnternet kurulumu: TurkNet, ilk iki aşama tamamlandıktan sonra sizinle iletişime geçer ve internet kurulumu (modem ve gerekli bağlantılar) için randevu talep eder.

TurkNet’in kolay ve dijital başvuru sürecini “3 Adımda Nasıl TurkNet’li Olurum?” makalemize göz atarak öğrenebilir, internet başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Cayma bedeli ödemeden abonelik iptali

TurkNet, uygun fiyat ve yüksek hız vaadinin yanında, 30 gün içinde para iade garantisi, taahhüt zorunluluğunun olmaması gibi artılara sahip. Aboneliğini sonlandırmak isteyen kullanıcılar, taahhüt cayma bedeli ödemeden işlemlerini tamamlayabiliyor.

Günümüzde halen birçok operatör abonelik iptali için yerel şubeler aracılığıyla işlem yapıyor. Yani abonelik iptali işlemleri için internet servis sağlayıcınızın bölgenizle ilgilenen şubesine giderek abonelik iptal işlemlerini yapmanız gerekiyor.

TurkNet’in Özgür İletişim aboneleri ise diledikleri zaman ve diledikleri yerde herhangi bir cayma bedeli ve sürprizle karşılaşmadan aboneliklerini sonlandırabilir. Sadece kullanmış olduğunuz internetin ücreti size yansıtılır.

turknet taahhüt

Bir de ilk ay ayrılırsanız Kurulum Hizmeti ücreti dahil tüm ücretler size iade edilir. Verilecek kurulum hizmetinin bedeli kredi veya banka kartı ile otomatik ödeme talimatı verilerek yapılan aboneliklerde 75 TL (üç ay boyunca ayda 25 TL) diğer aboneliklerde 108 TL (üç ay boyunca ayda 36 TL)  olarak faturanıza yansıtılır. Eğer ilk ay çıkarsanız bu hizmetin ücreti, faturanızı ödemişseniz size iade edilir. Ödememişseniz ödemenize gerek yoktur. Ancak ilk 30 güne kadar TurkNet’ten aldığınız hizmeti iptal ederseniz Kurulum Hizmeti ücreti size iki ay için ayda 36 TL olarak faturanıza yansıtılmaya devam eder.

Ayrıca TurkNet’ten modem aldıysanız ve taksitleri devam ediyorsa, kredi kartı ekstrenize aylık taksit tutarınız, taksit süresi bitinceye kadar yansıtılır.

Oturduğunuz yerden fatura ödeyin

Faturalarınızı abone numaranız ile kredi kartınızla, 0850 288 80 80 numaralı TurkNet Hızlı İşlem Hattı‘ndan veya size özel kullanıcı adı ve şifrenizle Online İşlem Merkezinden ya da buradan dilediğiniz zaman ödeyebilirsiniz. Dilerseniz otomatik ödeme talimatı da verebilirsiniz.

Ayrıca, bu linkten kolayca ulaşabileceğiniz anlaşmalı ödeme noktalarından ödeme yapabilirsiniz.

Faturanızın sağ üst köşesinde bulunan “ABONE NO” alanından abone numaranıza ulaşabilirsiniz.

TurkNet’te destek süreci de dijital

TurkNet, başvuru ve iptal sürecinde olduğu gibi teknik destek kısmında da oldukça dijital. Şirkete Online İşlemler‘den, Facebook ve Twitter üzerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca 0850 288 80 80 numaralı TurkNet Hızlı İşlem Hattı’ndan size dönülmesi için kaydınızı bırakabilirsiniz.

TurkNet, Net Uzman ekipleri ile her kullanıcıya özel bir ekip tahsis ederek Online İşlemler üzerinden oluşturulan destek kayıtlarına en hızlı şekilde cevap veriyor. Bu ekipler kullanıcıların bölgesindeki altyapıları daha iyi bildiği için taleplere birçok farklı çözüm üretebiliyorlar. Kullanıcıların kendi ekiplerine ulaşmak için destek kaydı açmaları yeterli.

Normalde kesinti ve arıza gibi durumlarda sorunun giderilme süresi maksimum üç iş günüdür. Ancak bazen altyapı ile ilgili doğrudan müdahale edilemeyen konular oluyor. Şirket, bu gibi durumlarda gereken altyapı müdahalesinin yapılması için gerekli kurum ve kuruluşlarla irtibat halinde oluyor ve sorununuzun en kısa sürede çözülmesi için çalışıyor.

İlettiğiniz talebiniz hızlı bir şekilde işleme alınır ve size kendi Net Uzman ekipleri tarafından dönüş yapılır, ayrıca fiziksel bir müdahale gerekmesi durumunda, müsait olduğunuz bir zaman teknik ekip adresi ziyaret ederek gerekli işlemleri tamamlar.

Fiziksel bir müdahaleye gerek kalmayan işlemler de, her zaman olduğu gibi dijital ortamdan gerçekleştirilir.

taleplere dönüş oranı

TurkNet, paylaştığı oranlarla arıza taleplerinize 24 saat içinde geri dönüş sağladığını sergiliyor. Ayrıca destek talepleriniz de genellikle 24 saat içinde yanıt buluyor.

Henüz TurkNet müşterisi değilseniz ve başvuru yapmak istiyorsanız, altyapı sorgulaması yaparak altyapınızın desteklediği hız ve teknolojiyi öğrenebilirsiniz.

TurkNet başvurusu öncesi altyapı nasıl sorgulanır?

Türkiye’nin önde gelen internet servis sağlayıcılarından olan TurkNet, internet başvurusu öncesinde altyapınızın hangi teknolojiyi desteklediği ve hangi hızı desteklediğini belirten bir altyapı sorgulama sistemine sahip. Bu sistem sayesinde adresinizdeki altyapının xDSL ya da Fiber olup olmadığını ve desteklediği maksimum hızı görebilirsiniz.

turknet adres ile altyapı sorgulama

TurkNet’in altyapı sorgulama sistemi iki şekilde çalışıyor; adres ile sorgulama ve sabit telefon numarası ile sorgulama. Altyapı sorgulaması için “TurkNet Altyapı Sorgulaması Nasıl Yapılır?” makalemize göz atabilirsiniz.


TurkNet sponsorluğunda Technopat okurlarına yararlı olması için hazırlanmıştır: https://www.technopat.net/turknet/ bölümünde internet odaklı yardımcı makalelerimizi bulabilirsiniz.

– Advertorial / Reklam –