Anasayfa Mobil Oppo Enco Buds Fiyatı ve Özellikleri

Oppo Enco Buds Fiyatı ve Özellikleri

Oppo’nun fiyat/performans sınıfı TWS kulaklıkları olan Oppo Enco Buds, 24 saat pil ömrü, çağrılarda gürültü azaltma ve oyun moduyla ön plana çıkıyor.

Oppo Enco Buds’ın ilk dikkat ettiğimiz özelliği pil ömrü oldu. Kulaklıkların size sunduğu müzik dinleme süresi 6 saat civarında. Elbette Enco Buds’ın kutusu aynı zamanda şarj cihazı olduğu için bu süreyi 24 saate uzatmanız mümkün. Ki kutunun hızlı şarj etmesi sayesinde sadece 15 dakikalık şarj ile 1 saatlik kullanım elde edebiliyorsunuz.

Kulaklığı telefonunuza bağladığınızda ve ayarlarına girdiğinizde pek çok farklı seçenek arasından tercihlerinizi belirleyebiliyorsunuz. Bu menü üzerinde en dikkat çeken şeyse oyun modu. Varsayılan olarak kulaklığa arka arkaya üç kez dokunduğunuzda oyun modu aktif hale geliyor.

Oyun modunu aktif hale getirdiğiniz zaman özellikle rekabetçi yapımlarda daha düşük gecikme süresiyle oynayabiliyorsunuz. Oppo Enco Buds Bluetooth’tan kaynaklanan aradaki ses gecikmesini düşürerek yaptığınız hamle ile ses arasındaki zaman farkını en aza indirmeyi hedefliyor.

Kulaklıklarda 8mm dinamik ses sürücüleri kullanılmış. Böylece bas sesler öne çıkabiliyor. Ayrıca kullanılan bağlantı standardı Bluetooth 5.2 olduğu için daha kararlı bir bağlantı ve ses kalitesi size sunulmuş oluyor.

Oppo Enco Buds Türkiye fiyatı ise 329 TL olarak geçiyor. Eğer bu özellikler dikkatinizi çektiyse, alabileceğiniz iyi bir kulaklık modeli olmuş.