Anasayfa Haber Surface Pro 8 Sızdırıldı

Surface Pro 8 Sızdırıldı

Surface Pro 8

Surface Pro 8, 22 Eylül tarihinde önemli güncellemeler ile kullanıcıların karşısına çıkabilir.

Microsoft, önümüzdeki hafta yeni bir Surface Pro 8 modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Son olarak gelen bir sızıntı ise cihazdan tam olarak ne beklememiz gerektiğini ortaya çıkarmış gibi görünüyor. Twitter hesabı Shadow_Leak, Surface Pro 8’in bir perakende satış listesinden bir fotoğrafını yayınladı. Hesap, Surface Pro 8’in dar çerçeveli ve iki Thunderbolt bağlantı noktasına sahip yeni bir 13 inç 120 Hz ekranla geleceğini iddia ediyor.

Microsoft’un 22 Eylül etkinliği, son yılların en büyük Surface Pro güncellemelerinden birini içerebilir. The Verge, Windows 11 makinesinin 13 inç dar çerçeveli 120 Hz ekrana sahip Surface Pro X’in güçlendirilmiş, Intel destekli bir karşılığına benzeyeceği bildiriyor. Ayrıca, çift Thunderbolt bağlantı noktası da içerik üreticiler için daha yararlı olabilir. Bu diğer çok yüksek hızlı çevre birimlerinin yanı sıra, sonunda harici bir GPU için yeterli alan anlamına da geliyor. Sızdırılan Surface Pro 8, 11. nesil Core işlemciyle de beklenen sıçramayı yapacak. Yine de Surface Laptop 4 gibi dahil edilen depolama bozulursa veya çok sınırlayıcıysa SSD’yi değiştirebilirsiniz.

Yaklaşan etkinlik, olası Surface Book, Surface Go ve Surface Pro X yükseltmelerinin yanı sıra bir Surface Duo 2 ile Microsoft’un bugüne kadarki en dolu sunumlarından biri olabilir. Pro, Microsoft’un en dayanıklı Surface cihazlarından biri oldu, aynı zamanda nispeten az değişiklikle en muhafazakarlarından da biri oldu. 2019 revizyonunda hala bir USB-A bağlantı noktası vardı. 8, Pro serisini canlandırabilir ve hatta daha yeni bir ayrılabilir bilgisayar dalgası ve ikisi bir arada dizüstü bilgisayarlarla rekabet etmesine yardımcı olabilir.