Anasayfa Haber Microsoft Surface Duo 2 Duyuruldu

Microsoft Surface Duo 2 Duyuruldu

Microsoft Surface Duo 2

Microsoft Surface Duo 2, daha iyi kameralar ve 5G desteği ile tanıtıldı.

Microsoft tarafından Surface etkinliğinde yeni özellikler ve iyileştirilmiş bir deneyim sunan yeni Surface Duo 2 duyuruldu. İlk cihazda olduğu gibi Surface Duo 2 yine birbirine bir menteşe ile bağlanmış iki ekran ile geliyor. Bu sayede 8.3 inç büyüklüğünde ve 90 Hz tazeleme hızına sahip bir cihaz ortaya çıkıyor.

Surface Duo 2 Özellikleri

Gücünü Qualcomm Snapdragon 888 çipsetinden alan cihaz 5G desteğine de sahip. 8 GB RAM ile gelen üründe 128 GB veya 256 GB depolama seçeneklerini tercih edebiliyorsunuz. Ek olarak Bluetooth 5.0 ve NFC özellikleri de mevcut.

Surface Duo 2, manyetik olarak takıldığında kablosuz olarak şarj edilebilen güncellenmiş Surface Slim Pen 2 ile not alma ve çizim yapma olanağı da sunuyor. Buradaki bir fiziksel değişiklik, düğmelerin artık kenarda değil, kalemin daha düz tarafında olması. Aynı zamanda kalem ucu daha keskin. Windows’ta, kalemin kağıt üzerindeki hissini elde etmek için küçük mekanik titreşimler de elde edebiliyorsunuz.

Surface Duo 2 hala devasa üst ve alt çerçevelere sahip. Başka bir donanım değişikliği ise bu sefer özel arka kamera olması. 12 megapiksel birincil kamera, 16 megapiksel ultra geniş kamera veya 12 megapiksel telefoto kameradan oluşan üçlü bir lens sistemi sunuluyor. Diğer değişiklikler arasında yeni bir siyah renk, USB Type-C bağlantı noktası, sağ kenarda güç düğmesine entegre edilmiş parmak izi sensörü bulunuyor.

Surface Duo 2 Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Katlanabilir cihaz 1,499 dolar fiyat etiketi ile belirli ülkelerde ön siparişe sunulmuş durumda. 256 GB model ise 1.799 dolarken cihazın çıkış tarihi 21 Ekim olarak açıklandı.