Anasayfa Haber Discord, Watch Together Adlı YouTube Entegrasyonunu Test Ediyor

Discord, Watch Together Adlı YouTube Entegrasyonunu Test Ediyor

Discord YouTube

Discord, YouTube entegrasyonu için Watch Together adını verdiği yeni özelliği sunmaya hazırlanıyor.

YouTube, Discord’un en popüler iki müzik botunu engelleyerek milyonlarca kullanıcıyı üzmüştü. Bunun üzerinden geçen bir aydan kısa bir süre sonra, Discord tarafından resmi YouTube entegrasyonunun test edilmeye başlandığı ortaya çıktı. The Verge’e göre Discord, Watch Together (Birlikte İzle) adı verilen yeni özelliğin artık az sayıda sunucusunda mevcut olduğunu ve kullanıcıların bu sayede YouTube videolarını birlikte izleyebileceğini belirtiyor.

Bu özellik görünüşte neredeyse bir yıl önce test ediliyordu ancak botların kapanması nedeniyle Discord tarafından yeniden canlandırıldı ve yeni bir öncelik verildi. YouTube için özel olarak tasarlanmış özellik ile Discord kullanıcıları, bağlantı arayarak veya bağlantılara yapıştırarak oynatma listeleri oluşturabiliyor. Ayrıca, diğer üyelerin video oynatmayı kontrol etmesine izin verme seçeneği de mevcut. YouTube’da bol miktarda müzik bulunduğundan, bunu Groovy ve Rythm botlarına benzer bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Ancak arada sırada ortaya çıkan reklamlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Discord’un YouTube entegrasyonunun yalnızca çok sınırlı sayıda sunucuda mevcut olduğun altı çiziliyor. Testin önümüzdeki birkaç hafta içinde genişletilmesinin beklendiğini ve Discord’un Ekim ayının sonuna kadar herkese açmayı umduğu da bilgiler arasında. Discord maalesef şu anda bu konuda resmi bir şey söylemiyor.