Anasayfa Haber AMD FSR Teknolojisi, PS3 Emülatöründe Nasıl Performans Sunuyor?

AMD FSR Teknolojisi, PS3 Emülatöründe Nasıl Performans Sunuyor?

PlayStation 3 oyunlarını PC’de oynamamıza imkan tanıyan RPCS3 emülatöründe çalışan AMD FSR teknolojisiyle ilgili yeni bir video klip yayınlandı.

PlayStation 3 emülatörü RPCS3, geçtiğimiz aydan itibaren AMD’nin FidelityFX Super Resolution teknolojisini desteklemeye başlamıştı. Şimdi ise paylaşılan videoyla birlikte sağlanan performans ve görsel iyileştirmelere dikkat çekiliyor.

Emülatörün geliştirme ekibi tarafından YouTube’da paylaşılan yeni video, AMD FSR teknolojisi aktifken ve normal halde çalışan Red Dead Redemption, Demon’s Souls ve Tales of Xillia 2 gibi çeşitli oyunları karşılaştırıyor.

RPCS3, Windows, Linux ve BSD için C++ ile yazılmış çok platformlu açık kaynaklı bir Sony PlayStation 3 emülatörü. Ayrıca bunun AMD’nin FidelityFX Süper Çözünürlük (FSR) teknolojisini destekleyen ilk emülatör olduğunu belirtelim.

Geliştirici, bu özelliğin oldukça başarılı çalıştığını, kullanıcıların benzer performans düzeyinde daha iyi görsellere ulaştığını ve bazı oyunlarda yüksek performans seviyeleri sunduğunu söylüyor. Ayrıca ölçeklendirme teknolojisinin düşük kaliteli ekran kartına sahip kullanıcılar için inanılmaz işler başardığı belirtilmiş.

FSR teknolojisi her geçen gün daha fazla oyuna entegre oluyor ve açık kaynaklı olduğundan dolayı farklı alanlarda kullanılmaya başladığını görüyoruz. Peki siz bu özelliği daha önce hiç deneyimlediniz mi, nasıl sonuçlar aldınız?

RPCS3 PlayStation 3 emülatörünü resmi web sayfası üzerinden indirebilirsiniz.