Anasayfa Haber Sepet Dolusu Fırsatlar Kampanyası Başladı

Sepet Dolusu Fırsatlar Kampanyası Başladı

24-27 Eylül tarihleri arasında MediaMarkt’tan yapacağınız alışverişlerde çok özel fırsatlar ve indirimler sizleri bekliyor.

Akıllı telefonlardan küçük ev aletlerine, dizüstü bilgisayarlardan televizyonlara tüm elektronik ihtiyaçlarınız için kampanya sayfasına göz atmayı unutmayın.

Kampanya sayfasına bu bağlantı üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz.

Sepet Dolusu Fırsatlar kampanyasının öne çıkan ürünleri ise şu şekilde:

Apple iPhone SE

Apple’ın uygun fiyatlı yeni modellerinden biri olan ve diğer ana modellerin işlemcilerini iPhone 8 kasasına sığdıran iPhone SE yine kampanya dahilindeki ürünlerden biri. iPhone SE 64 GB’lik modele Denizbank kredisi ile faizsiz masrafsız 3 taksit fırsatıyla sahip olabiliyorsunuz.

Apple iPhone SE satın almak için tıklayın.

Samsung Galaxy A72

Samsung’un orta üst segmentteki güçlü modellerinden biri olan Galaxy A72, geniş ekranı ve güçlü işlemcisiyle kendini rakiplerinden kolayca ayırabiliyor. Geniş batarya kapasitesi ve kamera özellikleriyle kaliteli bir akıllı telefon tecrübesi sunuyor. 5.199 TL’ye satın alabileceğiniz Galaxy A72’nin yanında Arzum Okka Minio Jet kahve Makinesi de hediye. Son gün 27 Eylül.

Samsung Galaxy A72 satın almak için tıklayın.

SAMSUNG 55AU7000 55″ Akıllı TV

Samsung’un Ultra HD TV serisinden güzel bir model yine Seper Dolusu Fırsatlar kampanyasında sizleri bekliyor. 55 inçlik bu televizyonu 27 Eylül’e kadar 8.399 TL’den satın alabiliyorsunuz.

SAMSUNG 55AU7000 55″ Akıllı TV satın almak için tıklayın.

Philips Toz Torbasız Süpürge

İçerisinde değiştirmek zorunda olduğunuz bir toz torbası bulunmadığı için pratik kullanımıyla sizin yardımınıza koşan bir ürün. 650W emme gücü ve 2.2 litrelik toz haznesiyle PHILIPS XB9125/07 Marathon Ultimate dikkat çeken bir ürün. Bu süpürgeye 27 Eylül’e kadar 2.199 TL’den sahip olabilirsiniz.

Philips Toz Torbasız Süpürge satın almak için tıklayın.