Anasayfa Haber Amazon Halo View Fitness Tracker Tanıtıldı

Amazon Halo View Fitness Tracker Tanıtıldı

AmazonHaloView

Amazon Halo View Fitness Tracker, 7 günlük pil ömrü ile geliyor.

Amazon Halo View Fitness Tracker, geçtiğimiz gün e-ticaret devi tarafından düzenlenen büyük bir etkinlik sırasında bir dizi başka cihaz arasında tanıtıldı. Fitness bandı, adım izlemenin yanı sıra optik kalp atış hızı ve cilt sıcaklığı izleme gibi özelliklerle birlikte geliyor. Bant, aktivite puanlarını sayıyor, uyku puanı veriyor ve ayrıca kan-oksijen (SpO2) seviyelerini kontrol ediyor. Fitness bandı, yedi günlük pil ömrü sunuyor ve 50 metreye kadar suya dayanıklı bir tasarıma sahip. Bununla birlikte, Amazon Halo View’in kullanıcılara özel Halo özelliklerine, beslenmeye, fitness modlarına, egzersiz programlarına erişim sağlayan bir yıllık Halo üyeliğiyle birlikte geliyor.

Amazon Halo View, ilk olarak ABD pazarında 79,99 $ fiyat etiketi ile piyasaya sürüldü. Amazon, fitness bandını küçük, orta ve büyük boyutlarda piyasaya sürüyor. Fitness bandı ayrıca, Aktif Siyah, Lavanta Rüyası ve Adaçayı Yeşili olmak üzere üç ayrı renk seçeneğiyle kullanıcılara sunulacak. Fitness bandı halihazırda Amazon’da listeleniyor ancak şirket nakliyatların bu yıl içinde başlayacağını belirtiyor.

AmazonHaloView

Amazon’un resmi olarak tanıttığı fitness bandı, AMOLED renkli ekrana sahip. Yukarıda da belirttiğimiz üzere band, aktivite takibi, uyku skoru, kan-oksijen seviyeleri, canlı antrenman takibi ve metin ve hareket bildirimlerine erişim sunuyor. Fitness bandı ayrıca, hafif spor bandı, optik kalp atış hızı sensörü, kan oksijen sensörü, cilt sıcaklığı sensörü ve ivmeölçer içeren sensörler içeriyor.

Amazon Halo View, 50 metreye kadar su geçirmeme özelliği ile yüzmeye de dayanıklı. Fitness bandı, Bluetooth bağlantısı kullanılarak akıllı telefonlar ile de eşleştirilebilecek. Giyilebilir cihaz ayrıca, bir akıllı telefonun kamerasını kullanarak vücut yağ yüzdesini ölçmek için Halo uygulaması ile eşleştirilebiliyor. Bunun yanı sıra kullanıcılar, Halo uygulaması ile ses tonlarını da analiz edebilecekler. Halo Band müşterileri, Halo uygulaması aracılığıyla Halo Fitness ve Halo Nutrition’a da erişebiliyor. Üye olmayanlar ise adımlar, kalp atış hızı, uyku süresi ve uyku takibi gibi temel özelliklere erişmek için Halo View uygulamasını kullanabilecek.