Anasayfa Haber Google Pixel 6 Serisinin Fiyatları Ortaya Çıktı

Google Pixel 6 Serisinin Fiyatları Ortaya Çıktı

Google Pixel 6 tasarımı

Google Pixel 6 serisi ile ilgili detaylar lansman yaklaştıkça ortaya çıkmaya devam ediyor.

Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro’nun piyasaya sürülmesi, fiyatlandırması ve bazı renk seçeneklerinin çevrimiçi olarak ortaya çıkması ile daha da yakın görünüyor. İki amiral gemisi akıllı telefonun daha önce 19 Ekim’de piyasaya sürülmesi ve satışların 28 Ekim’de başlaması bekleniyordu. Ancak teknoloji devi, akıllı telefonun diğer özelliklerini doğruladı ve akıllı telefonlara ait bazı görselleri de paylaştı. Geçmişte ortaya çıkan bilgilerde ise Pixel 6 serisi telefonların Google’ın akıllı telefonlar için geliştirdiği yeni Tensor yonga seti ile güçlendirileceği ortaya çıkmıştı.

YouTuber Brandon Lee dün yayınladığı bir video ile, Google Pixel 6’nın 649 €, Pixel 6 Pro’nun ise 899 € fiyat etiketine sahip olacağını iddia ediyor. Bununla birlikte, bir Google sözcüsü olan Rick Osterloh da iki akıllı telefonun da premium fiyat etiketine sahip olacağını ve Pixel 6 serisinin premium segmentte konumlandırılacağını belirtmişti. Karşılaştırma yapacak olursak, Google Pixel 5 geçtiğimiz yıl Ekim ayında piyasaya sürüldüğünde 629 € fiyat etiketine sahipti.

Lee’nin kaynakları ayrıca, normal Google Pixel 6’nın Karbon ve Sis olmak üzere iki renk seçeneğiyle satışa sunulacağını belirtiyor. Karbon olarak adlandırılan seçeneğin siyah renk olduğu tahmin edilirken, Sis olarak adlandırılan seçeneğin ise yeşil rengin bir tonu olduğu belirtiliyor. Lee’nin kaynakları, Pixel 6 Pro için renk seçeneklerinin adından ise bahsetmemiş.

Son olarak Google Pixel 6 lansman tarihinin de bahsi geçen sızıntıda tekrar ortaya çıktığını belirtelim. Lee’nin kaynakları da akıllı telefon serisinin 19 Ekim’de tanıtılacağını ve 28 Ekim’de satışa sunulacağını belirtiyor.