Anasayfa Haber Apple Watch Series 7, Ekim Ortasında Satışa Çıkabilir

Apple Watch Series 7, Ekim Ortasında Satışa Çıkabilir

Apple Watch Series 7 satış

Apple Watch Series 7 satış tarihi için Ekim ayının ortalarına işaret ediliyor.

Apple Watch Series 7, iPhone 13 serisi ve yeni iPad modelleri ile birlikte Apple’ın California Streaming özel etkinliğinde duyurulmuştu. Öte yandan, diğer ürünlerden farklı olarak Apple Watch Series 7 henüz piyasaya sürülmedi ve bunun ne zaman olacağı konusunda Apple’dan bir açıklama da yok. Jon Prosser’a göre, Apple Watch 7 satış tarihi Ekim ayının ortaları olabilir.

Prosser, kendisine Apple Watch Series 7’nin Ekim ayının ortasında müşterilere sunulacağını söyleyen “çıkışa aşina olan birden fazla kaynağa” dayanan bir haber paylaştı. Apple blog yazarı ayrıca, ön siparişlerin “önümüzdeki hafta” başlayabileceğini söylüyor.

Apple, Eylül açılış konuşması sırasında Apple Watch Series 7’nin mağazalara tam olarak ne zaman ulaşacağını söylemedi. Bunun yerine şirket, Apple’ın web sitesinde görüldüğü gibi “bu sonbaharda” ve “yıl sonuna kadar” satışa sunulacağını söylüyor. Sonbahar, 21 Aralık’ta sona ererken, Series 7’nin resmi olarak ne zaman yayınlanacağını tahmin etmek neredeyse imkansız.

İlginç bir şekilde, Apple’ın ortağı Hermès, Prosser’ın sızıntısını doğruluyor gibi görünüyor. Bir kez daha kendi özel Apple Watch modellerini sunacak olan şirket, bir müşteriye Series 7 ön siparişlerinin 8 Ekim 2021’de başlayacağını söyledi. Bunun meşru bir cevap olup olmadığı belli değil ancak Prosser tarafından bildirilen programa uyuyor.

Bu arada watchOS 8 güncellemesi ile ilgili detaylara da bir göz atmanızı öneririz.