Anasayfa Haber Huawei Watch 3 Fiyatı ve Özellikleri

Huawei Watch 3 Fiyatı ve Özellikleri

huawei watch 3

Huawei Watch 3 şirketin en yeni akıllı saat serisi olarak ön plana çıkıyor. Watch 3’ün geneline baktığımızda hem tasarım tarafında önemli değişikliklere gidilmiş, hem de çok daha güçlü bir işlemci platformu kullanılmış.

Elbette Huawei akıllı saatlerin en büyük olayı pil ömrü. Önceki GT serilerinde 15 – 30 gün arasında pil ömrü görmeye alışmış biri olarak Huawei Watch 3’ün 3 günlük pil ömrü beni biraz şaşırttı. Ama bu saatin içerisinde görünenden fazlası gizli.

Cihazı fonksiyonel bir saate dönüştürdüğünüzde çok daha akıcı bir arayüz ve farklı özelliklerle karşılaşıyorsunuz. Ama Huawei akıllı saatlerin alıştığımız pil ömrüne dönmek isterseniz de yine 15 günlük pil ömrüne kavuşuyorsunuz.

Huawei Watch 3 Özellikleri

Huawei Watch 3, çevrimdışı müzik dinlemekten tutun da, tüm gün sağlık takibine kadar birçok özellik sunuyor. Ayrıca HarmonyOS 2.0 ile beraber Huawei App Gallery’yi de saat üzerinden kullanabiliyorsunuz.

Watch 3 1.43 inç boyutunda AMOLED ekrana sahip. Ekranın dokunma hassasiyeti son derece yüksek ve döndürülebilir kurma kolu da size menülerde gezerken rahat bir kullanım avantajı sağlıyor.

Yeni işlemci sayesinde çok daha akıllı özelliklere ve akıcı arayüze kavuşuyoruz ama başta da söylediğimiz gibi, Huawei pil ömrü konusunda ciddi çalışmalar yürüten bir teknoloji şirketi. Çift yonga seti mimarisi sayesinde aslında elinizde iki adet akıllı saat var. Tüm özelliklerden sonuna kadar yararlanmak istiyorsanız 3 günlük pil ömrü, GT akıllı saatlerle benzer 14 günlük pil ömrü görmek istiyorsanız da Ultra Uzun Batarya Modu sizi karşılıyor.

Huawei Watch 3 Türkiye Fiyatı

Huawei Watch 3 için tavsiye edilen satış fiyatı ise 4.999 TL. Ayrıca Huawei’nin kendi mağazasından satın aldığınız takdirde Huawei Freebuds 3 yanında 1 TL veriliyor.