Anasayfa Mobil Tecno Phantom X Fiyatı ve Özellikleri

Tecno Phantom X Fiyatı ve Özellikleri

Tecno Phantom X şirketin öne çıkan akıllı telefonları arasında yer alıyor. Kamera özellikleri ve tasarım tarafında güçlü olan Tecno Phantom X, 90Hz yenileme sunan AMOLED ekran ve 50 MP çözünürlük değeriyle dikkat çeken ana kameraya sahip.

Ürün hakkında daha fazla bilgi için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Phantom X’in hem ön yüzü hem de arka yüzü Corning Gorilla Glass 5 ile korunuyor. Ön yüzü koruyan camın altındaysa 6.7 inç boyutunda Super AMOLED panele sahip bir ekran bulunuyor. Bu ekran biraz önce söylediğimiz gibi akıcı 90Hz’lik yenileme sunuyor.

Donanım ve Kameralar: Tecno Phantom X

Android 11 üzerine kurulu HIOS 7.6 arayüzü ile kutudan çıkan Tecno Phantom X, işlemci platformu olarak 12nm Mediatek Helio G95 kullanıyor. 8 çekirdekli işlemci platformunun 2 çekirdeği performans, kalan 6 çekirdeği ise verimlilik odaklı. İşlemciye destek çıkan grafik birimi ise Mali-G76 MC4.

Telefonun depolama alanı 256 GB iken, RAM miktarı 8 GB. Phantom X’in depolama alanını microSD kart ile artırmanız mümkün.

Kameralara geçtiğimizde ise 3’lü kamera düzeni bizi karşılıyor. f/1.9 diyaframlı 50 MP ana kamera, f/2.4 diyaframlı 50mm telefoto kamera ve 8 MP ultra geniş açılı kamera arka yüze konuşlandırılmış. Tecno Phantom X 4K 60FPS’e kadar video çekebilen bir akıllı telefon.

Telefonun ön yüzünde ise çift kamera bulunuyor. 48 MP ana ön kamera ikeni, 8 MP ultra geniş kamera sayesinde çektiğiniz fotoğraflarda çok daha geniş kadraja çıkmanız mümkün.

Tecno Phantom X bataryası 4.700 mAh ve bu bataryayı kutudan çıkan 33W şarj aleti ile 30 dakikada yüzde 70 seviyesine çıkarmanız mümkün.