Anasayfa Haber Bülten TECNO’nun Amiral Gemisi PHANTOM X Türkiye’de!

TECNO’nun Amiral Gemisi PHANTOM X Türkiye’de!

TECNO PHANTOM X

Sınırlı sayıda TECNO Buds 1 kablosuz kulaklık hediyesi ile KDV dahil 6.999 TL’den hepsiburada.com’da satışa sunulan PHANTOM X, Teknosa ve VATAN mağazalarından ise 1 yıl ekstra garanti ve yine sınırlı sayıda TECNO Buds 1 kablosuz kulaklık hediyesi ile KDV dahil 7.499 TL’den temin edilebilecek.

TECNO, yeni amiral gemisi akıllı telefonu PHANTOM X’i Türkiye’de piyasaya sürüyor. Kullanıcılarına sunduğu ekstra güçlü özelliklerle dikkat çeken PHANTOM X, zarif 3D çerçevesiz ekran tasarımına ve endüstrinin ilk ipeksi cam arka kapağına sahip. 50 MP Ultra-Gece kamerası ve sektörün önde gelen 1/1,3 inç süper büyük sensörü, 105° Ultra Geniş açılı 48 MP Ultra Net Selfie kamerası, AI destekli Süper Gece Modu ve 50 mm Altın Portre kombinasyonu, cihazın kamera performansını görülmemiş bir seviyeye taşıyor. 4700mAh pil, 256GB+8GB geniş bellek ve güncellenmiş HiOS 7.6 sistemiyle güçlendirilen PHANTOM X, hayatınızın ve işinizin her anını desteklemek ve güçlendirmek için tasarlandı.

Tasarım, teknoloji ve kullanıcı deneyiminde kullanıcılara eksiksiz, cesur ve olağanüstü yenilikler getirmeyi taahhüt eden PHANTOM X, tüketicilerin yaşamlarındaki tüm özel anları en iyi şekilde hissetmelerini sağlamaya odaklanıyor. Van Gogh’un “Yıldızlı Geceler” tablosunu yansıtan sanatsal renk seçeneğiyle kullanıcıların beğenisine sunulacak PHANTOM X’e, hepsiburada.com ile Teknosa ve VATAN mağazalarından ulaşılabiliyor. Sınırlı sayıda TECNO Buds 1 kablosuz kulaklık hediyesi ile KDV dahil 6.999 TL’den hepsiburada.com’da satışa sunulan PHANTOM X, Teknosa ve VATAN mağazalarından ise 1 yıl ekstra garanti ve yine sınırlı sayıda TECNO Buds 1 kablosuz kulaklık hediyesi ile KDV dahil 7.499 TL’den temin edilebilecek.

TECNO PHANTOM X

TECNO Mobile Türkiye Genel Müdürü Hank Li konuya ilişkin şunları söyledi: “Türkiye’deki teknoloji severlere PHANTOM X’i sunmaktan gurur duyuyoruz. TECNO’nun güçlü vizyonunu yansıtan amiral gemimiz ile daha fazlasını isteyen kullanıcılara #eXtrasıvar diyerek sesleniyoruz. PHANTOM X sadece yenilikçi bir üst düzey akıllı telefon değil. Aynı zamanda modern, sıra dışı, bireylerin yaşam tarzlarını, sıradanlığı reddetmelerini ve cesur olmalarını, her zaman başarı için çaba göstermelerini ve yeni zirvelere ulaşma hırsını güçlendirmelerini ateşleyen bir ilham kaynağı. Türkiye’deki akıllı telefon kullanıcılarının telefonlarıyla olan bağını ve fotoğraf konusundaki tutkusunu yakından biliyoruz. PHANTOM X bu bağı ve tutkuyu ekstra artıracak bir telefon olarak tüm kullanıcılarını mutlu edecek.”

PHANTOM X’in Ekstra Özellikleri

  • Tam Piksel Çift Çekirdekli Odak + Lazer Odak: Tam piksel çift çekirdekli odak ve lazer odak ile odağı anında bulun.
  • AI Portre Restorasyonu: Entegre sinir ağlarının kullanılması, her portrenin kusursuzluğundan emin olmanızı sağlar.
  • Film Modu: İster iş ister eğlence için olsun, sinema filmlerinizi kendi ellerinizle düzenleyin.
  • Video Portre Modu: Karmaşık arka planları bulanıklaştırır ve hareket halindeyken bile sizi net bir şekilde odaklamasını sağlar.
  • 960fps Ağır Çekim: Her kısacık anı, zamanda donmuş anılar gibi hissedilebilirsiniz.
  • Dahili Ofis Yazılımı: En sık kullanılan APP’lerle güne başlayın.
  • Kayan Sohbet Kutusu: Balon şeklinde açılır mesaj bildirimleri alın ve en sevdiğiniz videolara ara vermeden arkadaşlarınızla sohbet edin.
  • Akıllı Tek Düğme Telefon Klonlayıcı: Eski telefonunuzdaki her şeyi birkaç basit tıklamayla hızlı, verimli ve sorunsuz bir şekilde yenisine aktarın.