Anasayfa Haber Bülten Basit Arayüzlü Video Düzenleme Yazılımı: GOM Mix Pro

Basit Arayüzlü Video Düzenleme Yazılımı: GOM Mix Pro

GOM Mix Pro

GOM Mix Pro video düzenlemeye yeni başlayanların bile kolayca kullanabileceği basit arayüze sahip video düzenleme programıdır.

GOM Mix Pro ile hızlı ve çeşitli formatlarda güzel, profesyonel videolar oluşturabilirsiniz. İçerik oluşturucu veya Youtuberler için ideal olan bu program şu anda %70 indirimde. Aynı zamanda Youtuberler için video düzenleyici, ekran kaydedici ve video oynatıcıyı bir pakette birleştirerek daha uygun fiyata sunan Youtuber Paketi de mevcut.

GOM Mix Pro nedir?

GOM Mix Pro, yüksek kaliteli videolar oluşturmanıza izin veren bir video düzenleyicidir. Video klipleri ve fotoğrafları kolayca birleştirebilir, resim veya metin ekleyerek videoları efektlerle geliştirmek için bu düzenleyiciyi kullanabilirsiniz.

Ücretsiz ve Lisanlı sürümleri bulunan program, ücretsiz sürümünde de kullanıcılara sınırsız efektler, kaplamalar ve filtreler dahil olmak üzere çeşitli düzenleme özellikleri sunar. Bununla birlikte, çeşitli ek avantajlarla birlikte gelen ücretli bir sürümü de vardır.

Kullanıcı Dostu Arayüz ve Çeşitli Özellikler

GOM Mix Pro video düzenleme yazılımı

Yazılımın hem ücretsiz, hem de ücretli sürümünde sunduğu özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Çeşitli kaplama klipleri
  • Geçiş Efektleri
  • Sınırsız Video Düzenleme Kaynakları
  • Düzenli Yazılım Güncellemeleri
  • Videolarınızı editlemek için 100’den fazla filtre
  • 30’dan fazla video formatını ve 5’ten fazla ses formatını destekler
  • Kullanıcıların rahatlığı için 10 farklı dil desteği: İngilizce, Korece, Türkçe, İspanyolca, Rusça, Japonca, Almanca, Vietnamca ve Çekçe

Yaratıcı, Profesyonel ve Uygun Fiyatlı Düzenleme

Benzer video düzenleme yazılımlarının çoğu, aylık veya yıllık fiyatlandırma ile sunuluyor. Bazılarında filtreler, efektler veya ek kliplere ve özelliklere erişim için ek ödeme de gerekebilir. GOM Mix Pro, piyasadaki üst düzey video düzenleme yazılımlarıyla aynı özellikleri sunuyor ve fiyat açısından diğerlerine kıyasla çok daha uygun. Aynı zamanda sınırlı zaman boyunca özel 70% indirim teklifi sunuyor.

GOM Mix Pro video düzenleme yazılımı

İndirimsiz fiyatında bile GOM Mix Pro, bugün mevcut olan en kullanışlı ve kolay video düzenleme yazılımlarından biridir. Birçok profesyonel özelliği ile GOM Mix Pro herkes için mükemmel bir seçenektir.

İçerik oluşturucular ve YouTuberler için özel tasarlanmış ve içinde içerik üretmeniz için gerekli tüm yazılımları bulunduran YouTuber paketini de şimdi indirimli olarak alabilirsiniz. Paket, kullanıcılara GOM Mix Pro, GOM Cam ve GOM Player Plus’u indirimli olarak tek paket halinde sağlar. Bu eksiksiz paket, başarılı bir YouTuber olmak için ihtiyacınız olan tüm araçları size sağlayacaktır.