Anasayfa Haber realme, 4K Smart Google TV Stick ile İlgili Ayrıntıları Paylaştı

realme, 4K Smart Google TV Stick ile İlgili Ayrıntıları Paylaştı

realme 4K Smart Google TV Stick

realme, resmi lansman öncesi 4K Smart Google TV Stick hakkında bilgiler sundu.

realme’nin, geçtiğimiz ay Flipkart’ın Büyük Milyar Günleri satışı sırasında bir TV stick’i piyasaya sürmeye hazırlandığını öğrenmiştik. Yaklaşmakta olan TV stick ile ilgili bir teaser, stick’in 4K akış desteğine sahip olacağını ve Android TV yerine Google TV’yi çalıştıracağını ortaya koymuştu. Şirket şimdi, realme 4K Smart Google TV Stick hakkında daha fazla ayrıntıyı bizlere sunuyor. Şirket ayrıca, cihazın 13 Ekim’de piyasaya sürüleceğini de doğruluyor.

realme, lansman öncesi 4K Smart Google TV Stick için bir mikro site kurdu. Site, akış cihazı hakkında epeyce ayrıntı içeriyor ve tasarımına da bir bakış atmamızı sağlıyor. Mikro site, realme’nin TV çubuğunun, Google TV’yi kutudan çıkar çıkmaz çalıştıracağını onaylayarak, onu Google’ın Google TV’li Chromecast‘ine de ilk gerçek alternatif haline getirdiğini bizlere gösteriyor.

realme 4K Smart Google TV Stick

Mikro site, işletim sistemi ile birlikte realme 4K Smart Google TV Stick’in, Google Asistan desteği, 4K 60FPS akış yetenekleri, HDR10+ desteği ve HDMI 2.1 desteği sunacağını da doğruluyor. Akış cihazının yayınlanan görüntüleri ise cihazın bir HDMI bağlantı noktasına, bir USB Type-C bağlantı noktasına ve beyaz bir LED ile minimal bir tasarıma sahip olacağını ortaya koymuş. Ancak mikro site, akış cihazıyla birlikte verilen uzaktan kumandanın herhangi bir görüntüsünü içermiyor.

Son olarak realme’nin, resmi lansman öncesi daha fazla ayrıntıyı kullanıcılara sunacağını da belirtelim.