Anasayfa Haber Samsung Galaxy S22 Serisi 25W Hızlı Şarj Desteğiyle Gelebilir

Samsung Galaxy S22 Serisi 25W Hızlı Şarj Desteğiyle Gelebilir

GalaxyS22
Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy S22 serisindeki tüm telefonların 25W hızlı şarjı destekleyebilme ihtimali bulunuyor.

Samsung’un Galaxy S22 serisini Şubat 2022’de tanıtması bekleniyor. Akıllı telefon serisine ait özellikler ise şimdiden sızdırılmış durumda. Birkaç hafta önce ortaya çıkan bir bilgide, Güney Koreli firmanın nihayet gelecek yıl amiral gemisi telefonlarında şarj hızlarını iyileştirebileceği ve Galaxy S22+ ile Galaxy S22 Ultra’nın 45W hızlı şarja sahip olacağı yer almaktaydı. Ancak ortaya çıkan yeni rapor, bu durumun aksine işaret ediyor olabilir.

Galaxy S22, Galaxy S22+ ve Galaxy S22 Ultra’nın Çin’e özgü modelleri, ülkenin zorunlu CCC sertifikasyonundan halihazırda geçmiş durumda. Sertifika verileri, Samsung’un EP-TA800 şarj cihazını piyasaya çıkacak tüm telefonları ile test ettiğini gösteriyor. Bahsi geçen şarj cihazı, USB PD ve PPS desteğine sahip 25W USB Type-C şarj cihazı olarak bilinmekte. Ayrıca bu cihaz, birçok orta sınıf ve üst düzey Galaxy akıllı teleofn ve tablet ile birlikte gelen şarj cihazının da ta kendisi.

GalaxyS22CCCSertifikası

Bu durum, Galaxy S22 serisinin Galaxy S21 serisine benzer şekilde 25W hızlı şarj desteği ile piyasaya sürüleceği anlamına geliyor olabilir. Ancak yine de CCC sertifikasının şarj desteği konusunda tam olarak bizleri aydınlatmasının mümkün olamayacağını da belirtelim. Zira sertifika, Galaxy Tab S7 cihazını da 15W şarj cihazı ile listelemişti. Ancak tablet, 45W’a kadar hızlı şarj desteğine sahip.

Samsung’un Galaxy S22 serisi için her zamanki 25W hızlı şarj standardını yükseltip yükseltmeyeceğini yalnızca zaman gösterecek. Samsung, şu anda amiral gemisi telefonlarında diğer üreticilerden daha düşük şarj hızlarını destekliyor. Apple da en son piyasaya sürülen iPhone 13 ile Güney Koreli firmayı geçmiş durumda. Zira iPhone 13 Pro Max, 27W’a kadar hızlı şarj desteği sunmaya başladı.