Anasayfa Haber Yeni Nesil Pixel Stand Tasarımı Sızdırıldı

Yeni Nesil Pixel Stand Tasarımı Sızdırıldı

PixelStand

Sızdırılan Pixel Stand tasarımları, cihazı net bir şekilde incelememizi sağlıyor.

Geçtiğimiz günlerde Google Pixel 6 serisinin resmi basın görselleri sızdırılmıştı. Bu sızıntıda ortaya çıkan görseller, 19 Ekim’de piyasaya sürülecek olan yeni nesil Pixel Stand’a da ilk kez bakma fırsatını bizlere sunuyordu. Bugün, başka bir Pixel Stand sızıntısı çevrimiçi olarak ortaya çıktı. Yeni sızıntı, cihazın tasarımına daha net bir bakış sağlıyor ve bazı önemli detayları da ortaya çıkarıyor.

Söz konusu sızıntı, This Is Tech Today adlı YouTube kanalından M.Brandon Lee tarafından kullanıcılara sunuluyor. Sızan görseller, önceki sızıntıda gördüğümüz yeni nesil Pixel Stand’ın tasarımını doğruluyor ve cihazın daha net bir görüntüsünü içeriyor. Ek olarak, kablosuz şarj cihazının giyilebilir cihazlar için özel bir bobin, desteklenen cihazlarda 23W’a kadar hızlı kablosuz şarj ve aktif bir soğutma fanı ile çift bobinli bir kuruluma sahip olacağını da ortaya koyuyor. Bunun yanı sıra Brandon Lee, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, kablosuz şarj cihazının 79$’lık fiyat etiketine sahip olacağını da belirtmiş.

PixelStand1

Yeni nesil Pixel Stand, Google’ın yeni sürdürülebilirlik odaklı yaklaşımına uygun olarak, yaklaşık %54’ü tüketici sonrası geri dönüştürülmüş malzemelerden oluşacak. Bir önceki sızıntıda gördüğümüz gibi, yeni nesil Pixel Stand’a uyumlu cihazlarda yeni bir yazılım deneyimi de bulunacak. Bu yazılım deneyimi, Google Asistan görsel spot ışığına, fotoğraf çerçevesine, gün doğumu alarmına, uyku zamanı deneyimine, ev ve medya kontrollerine, cihaz kontrollerine ve Google Meet entegrasyonuna hızlı erişim sağlayacak.

PixelStand2

Pixel Stand ile ilgili bir başka görsel ise cihazın boyutlarını ve diğer özelliklerini doğruluyor. Görüntü, kablosuz şarj cihazının 113,9x82x71,6 mm ölçülerinde ve yaklaşık 383.6 gram ağırlığında olduğunu belirtiyor. Cihaz, Rock Candy ve Fog olmak üzere iki ayrı renkte piyasaya sürülecek. Sızan bilgiler ayrıca, kablosuz şarj cihazının Qi sertifikalı cihazlar için 15W’a kadar ve Pixel Buds için 3W’a kadar kablosuz şarjı destekleyeceğini de ortaya koyuyor.

Son olarak ortaya çıkan görüntülerin, Pixel Stand’ın TPU ve polikarbonat yapıya sahip olacağından bahsettiğini de belirtelim.