Anasayfa Haber Microsoft, Nickelodeon All-Star Brawl Temalı Xbox Konsol Hediye Ediyor

Microsoft, Nickelodeon All-Star Brawl Temalı Xbox Konsol Hediye Ediyor

SpongeBob ve Leonardo görselleriyle benzersiz bir görünüm kazanan Xbox Series X oyun konsolları, çekilişle birlikte kazanan kişilere gönderilecek.

Microsoft, yakın zamanda piyasaya sürülen Nickelodeon All-Star Brawl oyununu kutlamak için sınırlı sayıda iki Xbox Series X konsolu ve Xbox kontrolcüsü hazırladı. Tamamen oyunun görselleriyle kaplanan konsollar bu ay sonuna kadar sürecek olan Twitter çekilişiyle birlikte kazananlara gönderilecek.

Nickelodeon All-Star Brawl, konsept ve oyun olarak Nintendo’nun popüler Super Smash Bros. serisine benziyor ve Rugrats, Invader Zim, SpongeBob SquarePants ve Teenage Mutant Ninja Turtles gibi Nickelodeon şovundan karakterler içeriyor.

Görselleri paylaşılan SpongeBob ve Leonardo Xbox Series X konsolları ise oldukça eğlenceli bir tasarıma sahip. Microsoft, bunları sınırlı sayıda üretilen sürümler olarak satmak yerine promosyon ürünleri olarak kullanıyor. Katılım için Xbox’ı Twitter‘da takip etmeniz ve tanıtım gönderisini retweet etmeniz gerekmekte.

Çekiliş 24 Ekim’e kadar devam ediyor ve şartları karşılayan iki kullanıcı seçilecek. İlk kazanan SpongeBob konsolunu ve kontrol cihazını alırken, seçilen ikinci kişi ise Turtles temalı konsola sahip olacak.

Son olarak Nickelodeon All-Star Brawl‘ın konsol ve PC’ler için 5 Ekim’de çıkış yaptığını belirtelim.