Anasayfa Haber CORSAIR, iCUE ELITE LCD Sıvı Soğutma Modellerini Duyurdu

CORSAIR, iCUE ELITE LCD Sıvı Soğutma Modellerini Duyurdu

CORSAIR ELITE LCD sıvı soğutma

Sıvı soğutma çözümleriyle pazarın büyüklerinden olan CORSAIR, LCD ekranlı ELITE LCD sıvı soğutma modellerini tanıttı.

Geçtiğimiz günlerde CORSAIR’in LCD ekranlı bir sıvı soğutma modeli üzerinde çalıştığından bahsetmiştik. Şirketin LGA 1700 uyumlu kitlerini duyurması sonrası, bu dedikodu da oldukça yaygınlaşmış, hatta görselleri sızdırılmıştı.

CORSAIR ELITE LCD sıvı soğutma

CORSAIR nihayet yeni ELITE LCD adını verdiği sıvı soğutma serisini duyurdu. Yeni soğutucuların pompalarında 2.1 inç büyüklüğünde bir LCD ekran bulunuyor. Bu ekran bilgisayarınız hakkında özel bilgileri sunması amacıyla konulmuş. Ancak bununla da sınırlı kalmayarak ekranı GİF’lerinizle özelleştirmeniz de mümkün.

Bunun haricinde pompanın çevresinde 24 adet RGB LED bulunuyor ve ekranın haricinde yine fanlarınız ve kasanızla uyumlu bir LED animasyonu oluşturabiliyorsunuz.

Şirket, LCD ekranlı pompa tasarımını ELITE LCD adını verdiği yeni serinin haricinde, mevcut ELITE CAPELLIX modellerine bir yükseltme kiti ile de sunacak. Yani kullanıcılar komple bir soğutucu değişikliğine gitmek yerine, sadece pompa başlığını değiştirerek LCD ekranlı bir sıvı soğutma modeline yükseltme yapmış olacak.

Yeni H100i ELITE LCD, H150i ELITE LCD ve H170i ELITE LCD ile gelen fanlar, fan başına sekiz ayrı adreslenebilir RGB LED ile aydınlatılıyor. AirGuide teknolojisi ile güçlü hava akışı sağlayan yeni ML RGB ELITE Serisi fanlar, 120mm ve 140mm boyutlarında ve siyah veya beyaz çerçevelerde sunuluyor. Böylece renk konusunda geniş bir yelpaze sunuyor.

CORSAIR ELITE LCD sıvı soğutma

Yukarıdaki isimlendirmelerden anlayacağınız üzere yeni seri, 240mm, 360mm ve standart dışı 420mm’lik radyatör boyutlarına sahip. Ayrıca CORSAIR, yeni nesil işlemcilerle de tam destek için LGA 1700, LGA 115x, LGA 2066, AM4 ve sTRX4 soketlerine tam destek sunuyor.

Son olarak, 5 yıllık garanti sunulan yeni ELITE LCD serisi için henüz bir fiyatlandırmanın bulunmadığını belirtelim.