Anasayfa Haber Elgato EpocCam Uygulaması AR Snap Lens Desteği Aldı

Elgato EpocCam Uygulaması AR Snap Lens Desteği Aldı

EpocCam snap lens

iPhone cihazları webcam olarak kullanmanıza yarayan EpocCam uygulaması Snap Lens desteğiyle güncellendi.

Yayıncılar ve içerik üreticiler için ürün ve yazılım geliştiren Elgato, popüler Artırılmış Gerçeklik filtrelerini sunan Snap Lens ile işbirliğine gidiyor. Yeni işbirliği ile Snap Lens’teki filtreler EpocCam’e geliyor.

Snap Lens, Artırılmış Gerçeklik kullanarak arka planları değiştirmeye ve filtreler eklemeye yarayan bir araç. Elgato da bünyesine kattığı EpocCam için şirket ile işbirliği imzalayarak uygulamanın gelişmesini sağlıyor.

Elgato Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Julian Fest, konu hakkında “Bu ortaklık, yayıncılar ve içerik oluşturucular için yenilikçi ve yaratıcı yeni özellikler sağlama konusundaki süregelen bağlılığımızı güçlendiriyor” şeklinde konuştu. Ayrıca “EpocCam, herkesin pahalı ekipmana para harcamadan yüksek kaliteli video içeriği oluşturmasını sağlıyor ve Snap’in bu deneyimi daha da zenginleştirmek için bizimle birlikte çalışmasından mutluyuz.” diye devam etti.

Elgato, ilk etapta EpocCam’de 15 özel temalı Snap Lens filtresi sunacak ve gelecekte daha fazlasını ekleyecek. Bu filtreler arasında çeşitli karakterlerden aksesuarlar, hayvan kulakları, arka planlar ve makyaj filtreleri de yer alıyor.

Snap Lens birlikteliği halihazırda başlamış durumda. Ancak EpocCam yazılımını 7.99 Dolar karşılığında EpocCam Pro versiyonuna yükseltmeniz şart.