Anasayfa Video GeForce NOW Powered By Game+ Üzerinden Oyun Oynuyoruz!

GeForce NOW Powered By Game+ Üzerinden Oyun Oynuyoruz!

Nvidia’nın GeForce NOW servisinin Türkiye ortağı olan Game+ üzerinden rahat ve kaliteli oyun oynamak mümkün mü, bu videomuzda bu sorunun cevabını araştırıyoruz.

GeForce NOW internet servisi, ünlü grafik işlemcisi tasarımcısı ve üreticisi NVIDIA’nın hayli zaman önce üzerinde çalışmaya başladığı bir fikir. Bu fikrin temelinde herkese çok güçlü ve pahalı bilgisayarlar satmaya çalışmak yerine, kullanıcılara internet üzerinden kaliteli oyun oynama imkanı sunmak yatıyor.

Bir oyuncu işletim sistemi ya da donanım gücünden bağımsız olarak, GeForce NOW sunucularına bağlanıp oyunları NVIDIA’nın kendi çok güçlü sunucularında oynayabiliyor. Yani RTX 3080 ekran kartı almadan, bu kartın sağladığı grafik kalitesinde oyun oynamak teoride gayet mümkün.

Peki bu gerçekten de mümkün mü? Bu videoda bu sorunun cevabını arıyoruz. Bunun için de NVIDIA’nın bu konuda Türkiye partneri olarak hizmet sunan Game+ oyun servisini kullanıyoruz.

NVIDIA her ülkede bu şekilde yerel hizmet sağlayıcılarla anlaşarak GeForce NOW servisini yerelleştirme yoluna gidiyor. Böylece servis kalitesi, fiyatlandırma, oyunlarda yerel lisan desteği gibi alanlarda da tüketicinin faydasına sonuçlar elde etmeyi amaçlamış.

Türkiye’de Game+ üzerinden hizmet sunan GeForce NOW aylık abonelik iş modeliyle çalışıyor. Temel seviyede denemek isteyenler için ücretsiz abonelik seçeneği sunulsa da, ücretli seçenekler tabii ki çok daha fazla imkan sağlıyor.

Game+ hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için tıklayın!

Technopat izleyicilerine özel bir GeForce NOW indirimi sağladığımızı da söylemeyi unutmayalım!

Faydalanmak için yapmanız gereken:

  • Game+ web sitesine yukarıdaki linkten girin.
  • Kaydınızı tamamlayın.
  • Profilim alanındaki “Kod Aktivasyon” bölümüne “GFNOZELTEKLIF” kodunu girin.
  • İlk ay 74,9 TL yerine 49,9 TL’ye GeForce NOW Premium üyesi olun!
  • Bu teklif 1 Kasım saat 23:59’a kadar geçerlidir.