Anasayfa Haber MacBook Air 2022, Apple M2 İşlemcisiyle Gelebilir

MacBook Air 2022, Apple M2 İşlemcisiyle Gelebilir

macbook
- Yeni çıkması beklenen modele ait görseller değil, temsilidir.

Son sızan haberlere göre MacBook Air 2022, Apple M2 işlemciyle beraber gelecek.

Bir iOS geliştiricisi ve Apple ürünleri analisti olan @dylandkt isimli Twitter kullanıcısına göre, 2022’nin ortasında piyasaya sürülmesi beklenilen MacBook Air modeli, Apple’ın geliştirmiş olduğu ARM mimarili M2 işlemcisiyle gelecek.

MagSafe teknolojisi, USB-C bağlantı noktaları, 1080p webcam ve 30 watt bir güç adaptörü de yeni Air’in özellikleri arasında. Dylan tarafından söylenilenlere göre laptop çok ince olacak, önceki nesillere benzer şekilde aktif herhangi bir soğutmaya da sahip olmayacak. Ayrıca iMac gibi çeşitli renk seçenekleriyle satışa sunulması bekleniyor.

Yeniden tasarlanan MacBook Air 2022, Pro modeline önceki nesillere kıyasla çok daha fazla benzeyecek gibi gözüküyor. Çerçeveler, klavye alanları beyazımsı bir renkte olacak. FaceID teknolojisi, SD kart yuvası ve HDMI bağlantı noktasının olması ise şimdilik beklenmiyor.

İlgili Twitter hesabının Apple daha duyurmadan hemen önce M1 işlemcili iPad Pro ve 24 inçlik iMac’ler hakkındaki detayları doğru bir şekilde paylaştığı biliniyor.