Anasayfa Haber DJI Action 2 Tanıtıldı

DJI Action 2 Tanıtıldı

DJI Action 2

Yeni tasarımı ve başarılı özellikleri ile DJI Action 2 duyuruldu.

DJI manyetik kamera sistemine sahip dayanıklı kamera modeli DJI Action 2 ile geri döndü. DJI Osmo Action’dan 2 yıl sonra Osmo adını atarak sunulan model tamamen yeni bir tasarım sunuyor. Action 2, 155 derecelik görüş alanı lensi ve saniyede 120 kareye kadar 4K çekim ve 1080p’de saniyede 240 kare ağır çekim video çekebilen 12 megapiksel sensöre sahip. GoPro’nun en son üst seviye modeli Hero 10 Black’in saniyede 60 karede 5.3K ve 2.7K’da saniyede 240 kare çekebildiğini düşündüğünüzde bu bir aksiyon kamerası için biraz zayıf kalmış diyebiliriz.

DJI Action 2 Özellikleri

Oldukça hafif bir alüminyum alaşımlı gövdeye sahip kameranın işlevselliğini genişletmek için kullanabileceğiniz bir manyetik montaj sistemi bulunuyor. Action 2’yi bir vlog kamerasına dönüştürmek için öne bakan bir ekran eklemek de mümkün. Kameraya ikincil bir OLED ekran ve üç ek mikrofon ekleyen ve ayrıca 160 dakikaya kadar durmadan çekim yapmanızı sağlayan bir dokunmatik ekran modülü de bulunuyor. Ayrı bir pil modülü, Action 2’nin pil ömrünü 70 dakikadan 3 saate çıkarabiliyor ve ekstra bir microSD yuvası ekliyor. Diğer aksesuarlar, kamerayı diğer şeylerin yanı sıra yüzer kola, 3’ü 1 arada uzatma çubuğuna ve bir kordona monte etmenize olanak tanıyor.

Kamera, zorlu aydınlatma koşullarında ve su altında doğru renk tonları üretmesine yardımcı olabilecek özel bir sensöre sahip. SnapShot adlı bir özellik, cihazı açmanıza ve güç düğmesini basılı tutarak hemen kayda başlamanıza imkan veriyor. Aynı zamanda ürün, bir web kamerası kullanma ve hızlandırılmış çekimleri yakalama yeteneği de dahil olmak üzere, DJI’nin tüm olağan kamera özellikleriyle birlikte gelir.

DJI Action 2 Fiyatı

Action 2, DJI web sitesinde satışa çıkmış durumda.  Şirket kamerayı kendi başına satmıyor. Bunun yerine, 399 dolar veya 519 dolarlık bir paketin parçası olarak sunuluyor. İlk paket yukarıda belirtilen pil modülüyle birlikte geliyor. İkinci paket ise dokunmatik ekran aksesuarını içeriyor. Bu arada her iki paket de çeşitli montaj parçalarının yer aldığını belirtelim.