Anasayfa Video Robotuya RoboLaser Robot Süpürge İncelemesi

Robotuya RoboLaser Robot Süpürge İncelemesi

Türkçe konuşan robot süpürge Robotuya RoboLaser bu inceleme videomuzun konuğu oldu.

Gün geçtikçe daha da gelişen ve hayatımıza daha fazla giren “akıllı ev” kavramının en önemli unsurlarından biri de robot süpürgeler. Evi silip süpürme gibi yorucu, zaman alan ve devamlı tekrarlanması gereken bir işi yüklenmesi için geliştirilen bu cihazlar, son yıllarda katlanarak artan bir hızla evlerimize girmeye başladılar.

Sayısı ve çeşidi artan robot süpürgeler, artan rekabetin de etkisiyle daha fazla kullanıcının bütçesine uygun fiyatlara sunulmaya başlandı. Bu videomuzda incelediğimiz RoboLaser de böyle bir cihaz. Bir zamanlar sadece en pahalı robotlarda gördüğümüz pek çok teknik özellikle donatılan bu model, fiyat olarak da hayli ilginç bir konumda.

Tabii bunda Robotuya RoboLaser modelinin arkasında yerli yatırımın olmasının da payı var. Bu sayede RoboLaser hem fiyat, hem de Türkçe desteği gibi bize hitap eden konularda kendini gösteren bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor.

Biz de RoboLaser’i yakından inceledik. Bu videomuzda ofisimizi temizlemesini, bizimle Türkçe iletişim kurmasını ve tüm teknik detaylarını görebilirsiniz. İyi seyirler!