Anasayfa Mobil Apple Watch Series 7 Fiyatı ve Özellikleri

Apple Watch Series 7 Fiyatı ve Özellikleri

Apple’ın yeni akıllı saati Apple Watch Series 7 modelini kutusundan çıkarıyor ve özelliklerine yakından bakıyoruz.

Yapacağımız detaylı inceleme videosu öncesinde Apple Watch Series 7 kutu açılışı videomuzu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Apple Watch Series 7 Fiyatı ve Özellikleri

Apple Watch Series 7 şimdiye kadarki en büyük ekrana sahip. Ekranın öncekine göre yüzde 20 daha fazla alana sahip olması ve çerçevenin yüzde 40 daha incelmesi ilk dikkat çeken özellikler arasında yer alıyor. Ayrıca ekran hep açık moddayken yüzde 70 daha parlak.

Uygulamalar da daha büyük ekranlar için optimize edilmiş durumda. Etkileşimi daha kolay, ekranda daha fazla metin gösteren, dokun veya kaydır özellikli tam klavye sunuyor. Ama klavyenin Türkçe versiyonu henüz ülkemiz için kullanıma sunulmuş değil.

Özellikle Series 7 için yeni saat yüzleri de öne çıkıyor. Artık bisiklet sürüşü için de destek sunulurken bisikletten düşmeler için de tespit yapılabiliyor.

Batarya süresi ise yine 18 saat ancak akıllı saat artık daha hızlı şarj oluyor. Saat sadece 45 dakikada yüzde 80 şarj olabiliyor. Ama bunun için 20W güç çıkışlı ve Tip C destekli bir şarj aleti kullanmanız gerekiyor.

Ürünün 5 alüminyum rengi bulunmakta. Bunlar; gece yarısı, yıldız ışığı, yeşil, mavi, kırmızı. Ayrıca çeşitli renklerde paslanmaz çelik ve titanyum seçenekleri ve Nike ile Hermes modelleri de mevcut. Series 7 mevcut kayışlara uyumlu olmasıyla da kullanıcıları memnun edecek detaylar arasında.

Apple Watch Series 7 Fiyatı

Ülkemizde Alüminyum kasa ve iki farklı boy seçeneğiyle piyasa çıkan Apple Watch Series 7’nin fiyatları ise şu şekilde:

  • 41mm Series 7 fiyatı: 4.399 TL
  • 45mm Series 7 fiyatı: 4.699 TL