Anasayfa Haber Bully 2 Projesi İptal Edilmiş Olabilir

Bully 2 Projesi İptal Edilmiş Olabilir

Bully 2 Çıkış Tarihi

Rockstar Games’in ana şirketi Take-Two Interactive’in 53 milyon dolara mal olan bir oyun projesini iptal ettiği ve bu oyunun Bully 2 olduğu iddia ediliyor.

Birkaç gün önce Rockstar Games‘in ana şirketi olan Take-Two Interactive‘in 53 milyon dolarlık duyurulmamış bir oyun projesini iptal ettiğine dair haberler çıkmıştı. Yeni ortaya çıkan ve resmi olmayan bir rapora göre, iptal edilen bu proje Bully 2 olabilir. Yıllar boyunca Rockstar Games’in, Bully’nin devam oyununu sessiz sedasız geliştirdiğine dair söylentiler ve sızıntılar ortaya çıktı. Ancak oyunun geliştirildiğine yönelik olarak herhangi bir resmi açıklama yapılmamıştı.

ComicBook’un bu konu hakkında paylaştığı habere göre, Take-Two Interactive CEO’su Strauss Zelnick, yatırımcılarla yapılan son kazanç toplantısı sırasında iptal edilen oyun projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, şimdiye kadar oyun için çok fazla zaman ve kaynak harcandığını, ancak buna karşılık olarak projenin istedikleri mükemmellik seviyesine ulaşmadığını ifade etti ve tam olarak şunları söyledi:

“Son olarak söylenecek fazla bir şey yok. Bu proje için çok fazla zaman ve kaynak ayırdık. Standartlarımız inanılmaz derecede yüksek. Büyük başarı elde edeceğini düşündüğümüz markalar oluşturmaya çalışıyoruz. Ve belirli durumlarda, bir şeyin bu mükemmellik düzeyine ulaşacağına dair güvenimiz olmuyor ve bu nedenle ilerleyemiyoruz.”

ComicBook’un haberine göre, sektörün önde gelen isimlerinden Nick Baker da iptal edilen oyun projesinin Bully 2 olduğunu düşünüyor. Baker, paylaştıktan bir süre sonra sildiği bir tweet’inde “Geçen yıl bana Bully 2’yi iptal ettikleri söylendi.” dedi.