Anasayfa Haber MSI, MEG Artymis 341 Mini LED Monitörünü Duyurdu

MSI, MEG Artymis 341 Mini LED Monitörünü Duyurdu

DisplayHDR 1000 sertifikalı ve mini LED panele sahip üst düzey monitörler piyasaya çıkıyor.

MSI, kuantum nokta filmlerle mini LED arka aydınlatmaya sahip ve VESA’nın DisplayHDR 1000 gereksinimlerini karşılayan endüstrinin ilk kavisli ekranını tanıttı. Yeni ekran, yüksek görüntü kalitesini keskin bir eğim ve oyun sınıfı bir LCD’nin performansıyla birleştirmeyi vaat ediyor.

MEG Artymis 341 Mini LED modeli, QD Premium kuantum nokta filmleriyle daha da geliştirilmiş Mini LED tabanlı arkadan aydınlatma modülünden oluşan 34 inç AU Optronics’in AmLED (Adaptif mini LED) ekran teknolojisine dayanıyor. Mini LED’lere dayanan tam dizili yerel karartma (FALD) arka aydınlatması, yüksek kontrastlar ve aynı zamanda çok yüksek parlaklık sağlarken, kuantum nokta iyileştirmesi çok yüksek bir renk doğruluğu sunacak.

34 inç ekran boyutuna sahip monitör 3440×1440 çözünürlük, 1 ms GtG tepki süresi, 165 Hz’e kadar yenileme hızı (yerel) ve 800R kavis ile birlikte geliyor. Ekran VESA’nın DisplayHDR 1000 gereksinimlerini karşılarken yüksek dinamik aralık içerikler için HDR10 ve en az 1000 nit tepe parlaklık desteği sunacak.

MEG Artymis 341, 165 Hz’e kadar yenileme hızının yanı sıra birinci sınıf görüntü kalitesi sunduğu söylenen şirketin amiral gemisi ekranlarından biri olacak. Bu nedenle USB hub, ses konnektörleri, gelişmiş OSD gibi ek özellikler sunmasını bekleyebiliriz.