Anasayfa Haber Samsung Galaxy Tab A8 Basın Görselleri Sızdırıldı

Samsung Galaxy Tab A8 Basın Görselleri Sızdırıldı

GalaxyTabA8

Samsung Galaxy Tab A8 tabletin basın görselleri, lansman öncesi ortaya çıktı.

Samsung Galaxy Tab A8‘in tasarımı, iki ay önce 3D CAD görüntüleri sayesinde ilk kez ortaya çıkmıştı. Daha sonra ortaya çıkan yeni bilgiler, tabletin işlemci ve RAM kapasitesini de bizlere söylüyordu. Şimdi ise yaklaşmakta olan giriş seviyesi tabletin resmi basın görselleri ortaya çıktı. Sızdırılan görseller, cihazın tasarımını gözler önüne seriyor.

Güvenilir sızıntı bilgileri vermesiyle tanınan Evan Blass, kendi hesabında paylaştığı bir tweet ile Galaxy Tab A8’in ilk basın görsellerini yayınladı. Tabletin, tıpkı selefi gibi 10.4 inç IPS LCD ekrana sahip olacağı söyleniyor. Ayrıca, bu günlerde bir tasarım trendi gibi görünen düz kenarlar, yeni tabletin de tasarımında göze çarpan bir detay. Önceki sızıntılardan yola çıkarak, Galaxy Tab A8’in arka bölümünde tek bir kameraya, metal bir gövdeye, bir kulaklık jakına ve bir USB Type-C bağlantı noktasına sahip olacağını söylemek de mümkün.

GalaxyTabA8

Geekbench listesi ise tabletin, UNISOC Tıger T618 işlemci, 3GB RAM ve Android 11 işletim sistemine sahip olacağını belirtiyor. Tablet, 32GB ve 64GB depolama seçenekleriyle gelebilir. Tablette ayrıca, depolama alanını genişletmek için bir microSD kart yuvası da bulunacak. Bluetooth sertifika listesi ise tabletin Bluetooth 5.2’ye sahip olduğunu ortaya çıkarıyor.

Son olarak UNISOC işlemcisinin, henüz Galaxy Tab A7’de kullanılan Snapdragon 662 yonga setinden daha hızlı olup olmadığının belli olmadığını belirtelim. Ayrıca Samsung’un, önümüzdeki birkaç ay içinde Galaxy Tab A8’i duyurmasını beklediğimizi de ekleyelim.