Anasayfa Haber GTA: The Trilogy – The Definitive Edition Dosya Boyutu Ortaya Çıktı

GTA: The Trilogy – The Definitive Edition Dosya Boyutu Ortaya Çıktı

GTA: The Trilogy - The Definitive Edition dosya boyutu
GTA: The Trilogy - The Definitive Edition dosya boyutu

GTA: The Trilogy – The Definitive Edition ile ilgili yeni bir bilgi daha ortaya çıktı. DLSS desteği sonrası bu sefer de konsol cephesinden hareket var.

Serinin bütün oyunları için asıl detayları 11 Kasım günü oyun çıktığında hep birlikte göreceğiz. Ancak orijinal versiyonlarına nazaran kat ve kat yüksek dosya boyutuna sahip olacağı ortaya çıkan Definitive Edition üçlemesine geliştirilmiş grafikler haricinde ekstra iyileştirmeler yapılmış olabilir mi?

Rockstar, “GTA V’den ilham alan modern kontrollerin” yanı sıra çözünürlük yükseltmeleri ve “dünya çapında iyileştirilmiş görsel uygunluk” dahil olmak üzere “genel görsel geliştirmeler” olacağını belirtti. Bu görsel iyileştirmelerden biri, gölgelerin, çevresel nesnelerin ve karakterlerin görünümünün tanımını iyileştiren tamamen yenilenmiş bir aydınlatma sistemi. Oyunlar ayrıca PS5 ve Xbox Series X|S’de 4K/60fps’de oynanabilecek.

PlayStation Game Size Twitter sayfasından PS4 versiyonu için dosya boyutları paylaşıldı. Buna göre GTA: The Trilogy – The Definitive Edition için sırasıyla dosya boyutları şöyle olacak:

  • GTA III: 5.29 GB
  • GTA: San Andreas: 22.84 GB
  • GTA: Vice City: 11.13 GB

GTA: The Trilogy, 11 Kasım’da 529 TL fiyatıyla piyasaya çıkacak. PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch ve PC’de dijital bir sürüm mevcut olacak. Fiziksel (kutulu) sürüm için de tarih verildi. Buna göre 7 Aralık günü sadece konsollar için kutulu bir sürüm çıkacağını söyleyelim. Sürümün ülkemizde satışa çıkıp çıkmayacağının akıbeti ise bilinmiyor.

Xbox Game Pass’iniz varsa, GTA: San Andreas The Definitive Edition’ı 11 Kasım’dan itibaren oynama hakkına sahipsiniz. PlayStation Now aboneleri ise GTA III The Definitive Edition’u 7 Aralık tarihinden itibaren deneyimleyebilecek.