Anasayfa Video Cooler Master MasterLiquid ML240 Illusion White Edition Sıvı Soğutucu İncelemesi

Cooler Master MasterLiquid ML240 Illusion White Edition Sıvı Soğutucu İncelemesi

Cooler Master bu sıvı soğutucuyu özellikle bembeyaz bir bilgisayar toplamak isteyenler için tasarlamış.

Bu videomuzda incelediğimiz Cooler Master MasterLiquid ML240 Illusion White Edition sıvı soğutucu, şirketin tamamen beyaz parçalardan oluşan bir sistem toplayanları düşünerek tasarladığı bir ürün. Markanın tamamen beyaz renk temalı diğer parçalarıyla uyumlu bir sistem toplamak için gayet güzel bir seçenek.

Tamamen beyaz renkli bir sistemi neden toplamak isteyeceğinize gelince, bu sorunun cevabı da soğutucunun fanlarında ve işlemci soğutma bloğunda bulunan çok sayıdaki adreslenebilir RGB LED aydınlatmada yatıyor. Fanlarda ve soğutma bloğundaki RGB LED grupları, beraberinde gelen kontrolcü ile birlikte çok detaylı şekilde programlanabiliyor.

Cooler Master MasterLiquid ML240 Illusion White Edition

Tüm kasanın beyaz renkli parçalardan oluştuğu bir sistemde, bu tür yoğun ve çok katmanlı bir RGB aydınlatma muhteşem sonuçlar verebiliyor. Ancak bizim elimizde tamamı beyaz bir sistem bulunmadığından, videomuzda bu etkiyi açıkça göstermemiz mümkün olmadı.

Bu soğutucunun soğutma performansını da test ettik. Genel olarak 125 Watt TDP civarındaki işlemcileri soğutmak için ideal olduğunu gördük. Çok daha güçlü soğutma performansı isteyenler markanın daha büyük radyatörlü modellerine bakmayı tercih edebilirler.