Anasayfa Haber Dead by Daylight Epic Games Store’a Geliyor

Dead by Daylight Epic Games Store’a Geliyor

Dead by Daylight Epic Games Store'a geliyor
Dead by Daylight Epic Games Store'a geliyor

Sevilen oyunlardan Dead by Daylight, gelecek aydan itibaren Epic Games Store’da listelenmeye başlayacak.

Steam ile girdiği rekabet yarışında sürekli hamleler yapan Epic Games, çalışmalarına devam ediyor. Şirket yaptığı son hamleyle birlikte Dead by Daylight yapımını bünyesine kattı.

Epic’e eklenmesi sonrası Steam ve Xbox Game Pass platformlarından kaldırılıp kaldırılmayacağı henüz bilinmezken, tahminlere göre geçişten sonra Steam’deki satışının durdurulması olası gibi görünüyor. Ek olarak 390 bin oyuncu tarafından değerlendirilen oyun yüzde 82 olumlu oy almış durumda.

Geliştirici tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

“Son beş yılda çoğu çevrimiçi mağazaya katıldıktan sonra, Dead by Daylight’ın Epic Games Store kataloğunun bir parçası olma zamanı geldi.

Aralık ayında çıkacak olan; ana oyun, tüm geçmiş sürümler ve çıkış anında mevcut olan tüm DLC’ler de dahil olmak üzere tüm Dead by Daylight içeriği erişilebilir hale getirilecek.

Epic Games Store’un platformlar arası oyuna izin vereceğini ve oyunun mevcut olduğu tüm platformlarda arkadaşlarıyla oynamalarına izin vereceğini oyuncularımıza bildirmekten de heyecan duyuyoruz. Çapraz oyun hakkında daha fazla bilgi için SSS‘a bakın.

Ancak hepsi bu kadar değil, çünkü platformlar arası ilerleme de bu sürümün bir parçası olacak. Dead by Daylight oyuncusu olarak Behavior Hesabınızla Steam, Stadia ve Epic arasında sorunsuzca gezinebilecek ve ilerlemenizi sürdürebileceksiniz. Resmi BEHAVİOR HESABI WEB SİTESİNİ ziyaret edin ve ilerlemenizi nasıl senkronize edeceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinin.

Dead by Daylight ekibi.”

Dead by Daylight sistem gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
  • İşlemci: Intel Core i3-4170 veya AMD FX-8120
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: DX11 – GeForce GTX 460 1GB veya AMD HD 6850 1GB
  • DirectX: Sürüm 11
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 50 GB